|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Sasa Matic
Ne znam ja muski da poginem g--------------ES Od tvojih hiljadu lica F----------d--------------g vise nijedno ja ne prepoznajem g---------------Es a ja gospodar sitnica F----------------d------------g trudim se da bas nista ne saznajem ES------------------F---------- Sto si tudja, sto me varas sa svima g------------------------F-ES to sto svako moze tebe da ima ES---------------F------------ a ja cutim, ja te poklanjam njima d-------D7 i tako doveka Ref. -----------g---------- A ja samo ruke podignem ---------------c--------- na tvoj pogled ja se predajem --------------F---------d ne znam ja da muski poginem -----------ES------F i zato bez tebe ostajem A ja samo ruke podignem i zastavu belu okacim na sred sobe da te ne vide dok se ti za drugog oblacis Od mojih hiljadu rana svaka je tvojom rukom naneta a ja bez noci i dana pravim se da mi nikad ne zasmeta Sto si tudja, sto me varas sa svima to sto svako moze tebe da ima a ja cutim, ja te poklanjam njima i tako doveka Promijenjeno od svrakan (16.05.2009 u 12:51 sati) |
![]() |
Favoriti |
|
|