|
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Makso, znam i ja da nije shala u pitanju, ali tako izgleda.
Pogotovo ove konstatacije sa "bolesnim aluzijama" i sl. Msm, stvarno krajnje sve dechje izgleda. Pobogu, pa nekoliko ljudi mi se javilo na messengere i pita koji je ovome sa onim temama? ![]() A o ozbiljnosti pomenutih ljudi ne treba komentarisati. Kao shto vec rekoh. Oni, i josh par drugih, jesu na listi za moderatore. I, kao shto vec rekoh na pp, glupo je ovakve stvari pisati ovde na javnom. Evo i zashto. Ispadne da sada tu neko nas pritiska da postavimo nekoga za moderatora. Tebi moze biti dobar, ali mi ili neko drugi, smatramo da nije dobar za to. I onda. I shta onda? A da se napishe javno to i to, nashli bi se ljudi uvredjeni, a chemu? Nekima bi mozda bila i uvreda da se javno pominju na bilo koji nachin... Msm, stvarno... Cenim da ipak treba malo razmisliti shta se pishe, gde i kako, pa tek onda napisati. OVO VAZI I ZA NEKE MODERATORE! Nije svakoj stvari mesto bilo gde. Ako nishta drugo, kao shto sam vec rekao, je tema postavljena na pogreshnom mestu. I sve izgleda jako neozbiljno... Ali, kako ja vidim, le problem shto ne razumesh o chemu pricham, i zato se nalazish uvredjenim... EDIT: Btw. Da ne znam koliko ljudi koje pominjesh vrede, Bobanu sigurno ne bih dao Ailu za dzabe. ![]()
Favoriti |
|
|