|
|
Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
caka012 Pigini i A.Bugari mogu ti reci da u kvalitetu su jedno te isto.Samo Bugari shto proizvodi i glasove. Cuo sam za Kragujevac kao ovlashceni prestavnik, a dali prodaju reparirane harmonike neznam. Imam pozitivno mishljenje i za MENGHINI koji imaju naj jednostavnije reshenje za bass mehanizam. Puno malo se razlikuje od standard bass i sa konvertorom.Moram ti josh reci da i kod jedne i druge moze se desiti fabricke anomalije za koje i u fabrici znaju da im se to dogadja./reklamiraju kupci/ a i mi kako serviseri to gledamo i otsranjujemo te fabricke propuste, zato shto vlasnicima se ne isplati otici u fabriku na koji dan.Put, hotel, gubljenje posao itd.iako harmonika je pod garancijom.Skoro smo imali na forumu slican primer sa jednim clanom foruma.Problem sa shtimom harmonike. Kada se budete odlucili za bilo koju harmoniku, najbolje je povesti coveka koji ima solidno iskustvo da bi je probao.Nadam se da sam ti bar nekako pomogo sa mojim odgovorom.Pozdrav
Promijenjeno od shtimerserviser (23.04.2009 u 00:29 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 26.02.2009
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 58
Uploads: 0
Rekao HVALA: 6
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Harmonika i Korg PA 50
![]() |
![]()
dragi shtimerserviser onda je mene slagao zamenik direktora firme Dallape.Ali hvala vam .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Godfather
|
![]()
Pa, znash li, Milane, onu:"Svaki cigan svoga konja hvali"?
Normalno da ce svaku pljuvati konkurenciju, a sebe velichati... ![]()
![]() |
#14 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
ma znam svi su oni prevaranti i lopovi,jedino se ja dovoljno ne razumem u harmonike pa nisam znao te informacije.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]()
milan-banjaluka ! Shvati da moji odgovori su istiniti. Kako vidish i drugi iskusniji /stariji harmonikashi / to isto i potvrgjuju. Ja nisam hvalio niti jednu firmu.
Poshto si rekao da cesh da idesh u Italiju, idi u STRADELU i nek ti taj direktor pokaze sav proces izradu svih delova harmonike, a ne ovako na slikama.Valjda cesh se tada stvarno uveriti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
shtimerserviser nisam mislio da ste vi lopov nego ti koji prave te karmonike,ja se stvarno izvinjavam ako sam vas uvredio ali nisam mislio na vas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|