|
![]() |
#11 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 26.01.2005
Downloads: 1372
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Fostex i yu-midi - pogledajte PM !
![]() |
#12 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Pozdrav svima !
Kao što su neki tražili (Alix) za sada sam uspio uhvatiti samo malo vremena i snimiti jednu rumbu sa svoga pa1xpro ! Pa poslušajmo svi zajedno i komentirajmo ! MP3 demo se nalazi u download sekciji KORGPA1XPRO - Upload-Download (mislim da će biti tamo ako ne onda neka administrator napiše gdje se može naći) ! Ovom bi prilikom zamolio administratora da sve moje demo mp3 stavi u sekciju pa1xpro jer tamo i spadaju a ne u PA80 ili nešto drugo ! Ako je to moguće - hvala administratoru i živio administrator ! Pozdrav svima !
![]() |
#13 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Svaka čast majstore...Rumba zvuči fenomenalno-ovakve nisam slušo odkad sam prodo PA80...Dakle podsjeća me na rumbu od Ace Lukasa...Eto kad budeš imo vremena javi se na MSN a ja ću uskoro samo da dovršim štelanje da snimim par kratkih demo snimaka...Puno uspjeha u radu i da te pohvalim da si momak i po...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Hvala na pohvali kolega, kad uhvatim još vremena snimit još par ritmova "južnih" da se čuje !
Nije problem izvuči iz Tyros2 dobar sound i style kad imaš na raspolaganju 1GB i bog te pita koliko još memorije - problem je od skoro ničega napraviti nešto ! Bez uvrede yamahaši ! Pozdrav svima ! P.S. Ovo je bilo u najboljoj namjeri da se pokaže da se stvarno može iz minimalnih resoursa izvuči nešto što dobro zvuči i kad se snimi i "live" !
![]() |
#15 |
Drugar foruma
|
![]()
Evo opet rumbica i tek diskac:
Rumbica klikni ovde Tek diskac klikni ovde Ocel se malo aktivirat i ostali ili cemo samo mi postavljat? Pozdrav.
![]() |
#16 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Odlično Fostex,
svidja mi se jako ! Dobar "druck" ! Na razglasu sigurno "ubija" a to je najvažnije ! Usput i ja zovem sve članove koji imaju pa1xpro da se malo "aktiviraju" tj. da nešto snime pa da stave demo mp3 pa da svi malo poslušamo ! Ja ću uskoro staviti nove primjere ! Pozdrav svima a posebno tebi Fostex ! P.S. - Prijavio sam se na MSN pa ću te probati potražiti !
![]() |
Favoriti |
Oznake |
posluŠajte, set, univerzalni |
|
|