|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
Uf,pa tako je i meni bilo set oko 40 MB,ja da ubacim neki sempl ispise da nema mesta,to je druga prica onda,skini sa korgpa os i resurse zajedno,idi na format ssd,pa onda ucitaj os i resurse zajedno po uputstvu,o tome je pisano ovde puno,pa bi trebalo da proradi,ali ucitaj svoj set bez globala ostavi fabricki pa ga preradi po tvom,onda bi trebalo da bude sve ok.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio svrakan za ovaj koristan post: | stamenmeteor (10.04.2009) |
![]() |
#2 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
svrakan, nista mu nece pomoci od toga...
4stamenmeteor, klavijatura ti place za nov Ram!!!
Sledeći član vam se zahvalio mykeli za ovaj koristan post: | stamenmeteor (10.04.2009) |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Pa doduse Mykeli izgleda da si u pravu,sad razmisljam posle tog mog problema posle dva meseca mi RAM vrisnuo,tako da je izgleda poceo RAm da razmislja o penziji
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio svrakan za ovaj koristan post: | stamenmeteor (10.04.2009) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Mjesto: VUČKOVCI
Downloads: 2016
Uploads: 4
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: PA800 I TRITON TR
![]() |
![]()
i kod mene je isto bilo na prvom PA800 isto sve potpuno do detalja sto je napisao STANEMMETEOR kad sam ubacio 2.01 OS sve mi radilo super jedno vrijeme i onda pred novu godinu pocnu cvrcat ROM boje znaci fabricke a semplovi rade normalno ali isto nisam mogo ucitat pojedinacni sempl samo sa SET-a i pokazivalo mi je 0s info znaci druze ocekuj svaki dan da ce ti riknut ROM ili RAM ja sam svoju nosio SINISI BL 150KM REPARACIJA PLOCE za 3 sata gotovo 6mjs garancija i odma sam je prodo uzo drugu novu
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio blackman za ovaj koristan post: | stamenmeteor (10.04.2009) |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Vidi ako ti ne daj boze crkne,javi ako ti trebaju neke informacije,ja sam Ram kupio za 70 eura,i sam ga zamenio,i jedina stvar koju i sada radim je smanjivanje volumena svega sto je iznad fabrickih postavki,od boja do ritmova,kazu serviseri da je to najcesci uzrok da Ram vrisne,objasnili su mi i strucno ali da ne ulayimo sad u tu problematiku.Uzmi pogledaj neki fabricki ritam i uporedi sa user ritmovima jacine.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 15.01.2007
Mjesto: VUČKOVCI
Downloads: 2016
Uploads: 4
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: PA800 I TRITON TR
![]() |
![]()
i meni je serviser ist reko za volumen na ritmovima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Kao kod kuće
|
![]()
Blackman ne samo na ritmovima nego i u soundu,ja sam se frapirao kada sam uporedio neku boju iz user sounda sa fabrickih,mnogo su glasnije bile,pazi kad jos nisam stigao sve da iznivelisem,velik je to posao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|