Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 19.11.2006, 03:03   #9
flosarka
Vredan član društva

flosarka's Avatar

Registrovan/a dana: 16.11.2006
Downloads: 364
Uploads: 3
Rekao HVALA: 17
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
flosarka befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

E pa drugovi ja se sasvim slažem sa Alix jer i ja znam da je to tačno.
Naime nekada sam uvijek imao Gemove klaviature i nečete verovati koji je niste imali kakvi su bili problemi sa ramom(mislim oko nabavke a onda još i cjene).Da ne pretjerujem 2mb rama bila su skuplja na početku kad su izašle te klaviature nego zlato.Još su i sad vrlo skupi ti ramovi.
Ali da vam kažem jedno.Gemove tvrdke su tvrdile da u klaviaturu uopšte ne ide ni ne radi drugi ram nego samo onaj koji prodaje Gem.Jednom sam se raspizdio otvorio klaviaturo da vidim podnožje za ramove i odmah vidio da u njega može stati ram od 30pina.Takvog su imali svi stariji kompjuteri 286,386.486.
Ivjerujte mi radio je baš svaki ram bio to Samsung,čak i Goldstar i tako dalje.Trebalo je samo premestiti dva đempera na drugo stranu kao što se to radi u računalo naprimjer ako ga je neko htjeo navinuti na jačeg.Ramovi su mi radili savršeno bez ikakvih problema i svima kojima sam ih posle stavio rade im još i sada isto tako i onome kome sam prodao zadnju Gemovu klaviaturu prije par godina.
Nije sve istina što firme tvrde jer zna se da one u večinu slučajeva normalno gledaju za svoj biznis.
Lp
flosarka je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
pa1xpro, ram

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:11

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije