|
![]() |
#11 |
Kao kod kuće
|
![]()
Probaj jos i ovo GLOBAL,MENI,GENERAL CONTROLS,PA DOLE IMAS NA EKRANU OPCIJU LOCK,SA DESNE STRANE SE POJAVE STAVKE IDES NA FX&v.procesor i otkljucas ako ti je zakljucano.A pitao bih te da li kad si ukljucio mikrofon odes na poslednji slider i prebacis na mic,i dignes do kraja?Ako ti ni ovo ne upali resetuj kljavu pa probaj ponovo,stvarno pratim ovaj tvoj problem i ne znam jos sta bi moglo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
kolega pokusaj da ucitas global sa nekog drugog seta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
stisni SHIFT i HARMONY u isto vreme pa na ekranu chekiraj LEAD i idi na dropdown menu i write global-voice processor preset.....
pozzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.02.2009
Downloads: 117
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
1. Stisnuo sam Shift + Lead u ito vrijeme i dosao sam na stranicu, ali je Lead vec bio chekiran, ali nema veze, opet sam stisnuo write global voice proc. preset, nista se nije desilo.
2.kad sam kupio ovu klavijaturu prije dve sedmice odma sam snimio set i sacuvao, e taj sam set load (samo global/vpreset.voc) i dobio sam original TC helicon presets ali dzaba opet nista. 3. Slider je prebacen na Mic i podignut je do kraja. FX&v.procesor je otkljucan. Hvala svima na ovim idejama, dosta sam i sam naucio uz vas, i tacno vidim da ove stvari bi pomogle, ali sta god provjerim sve je nastimano kako treba, jedina stvar sto mi je krivo da nisam probao mikrofon kad je bila verzija 1.5, jer kad sam je tek dobio prvo sto sam urado je ubacio verziju V2.01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
pade mi na pamet da te pitam,mozda glupo pitanje:da nije mozda mikrofon u kvaru??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Drugar foruma
|
![]()
Kao prvo .. Kolega koji je mikrofon u pitanju DINAMICHKI ili KONDENZATORSKI ????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Kaze da mu se cuo kad prebaci na "direct" tako da sigurno nije kondenzatorski.
Pozdrav.
![]() |
Favoriti |
|
|