|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.05.2006
Downloads: 805
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima
nedavno sam postavio ovo pitanje,,kako sa Midi Fajl ubacim na USER Style neko kolo ili slicno, neko je napiosa da ima neko objasnjenje ovdje na FORUMU,ali nisam mogao naci pa eto,ako neko zna neka objasni Hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.12.2006
Downloads: 107
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
niko ne zna
ne citiraj bez preke potrebe PROČITAJ PRAVILNIK!!! Promijenjeno od tesla (24.03.2009 u 19:51 sati) Razlog: obrisan citat |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa,zna.Mozes npr. preko EMC Style Works-a.
A ako mislis na direktno ubacivanje, procitaj u Manualu PA800, kako treba da izgleda struktura midi fajla da bi uvezao direktno i da bi to klavijatura konvertovala u syle. Sve se radi u Record Style modu, pa opcija Import Midi file. Limit za jednu varijaciju ti je 32 takta. Nadam se da ce ovo kratko uputstvo malo pomoci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
moze iz midi fajla ali samo ne znam iz koje trake vuce informaciju mislim iz desete tako da treba da izeditujes taj midi fajl i da onda povuces sta ti treba a to je na RECORD/CURENT STYLE/MENU/IMPORT/FROM SMF
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|