|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
|
![]()
HVALA NA OBJASNJENJU!
Uzecu takve terce iz Pa800 pa da ih koristim u PA500. Bolje da mi ne treba MIDI KABEL, posto imam yamahu, a u njoj treba KABEL za TERCE. Pocetnik sam u vezi korgovih masina, jos puzim! hehehe Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.03.2009
Mjesto: Beograd - Borca, privatna kuca.
Godina: 63
Downloads: 799
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Harmonike klavirske i Yamaha@Korg klavijature, daire....
Interesi: Bivsi fudbaler i gimnasticarka, sport i muzika-spoj energije i strasti !!!
![]() |
![]()
SUPER!Navedeni odgovori u vezi Terce potvrdjuju da je Korg PA 500 kompatibilan sa drugim modelima Korga i da se iz tih razloga lako koriste materijali sa ovog sjajnog sajta. Hvala Svrakane. Kolega Caralho, nemam MSN iako sam pokusao da se prijavim nekoliko puta. Inace, nedavno sam kupio Korg PA 500, i moram da se vezem kada sednem iza njega, jer hoce da me zestoko ponese, ha,ha,ha.......Harmonike sa sajta u nekom dobrom setu su skoro original i bices zadovoljan. Uzivacemo!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
hVALA DRUZE ! HEHEHEE
ma evo, daj mi link tog seta sto se nalazi u sajtu da i ja downlodjujem! Kupio sam Pa500 jedino zbog harmonike, jer sam cuo da su boje fabrickih samplonave! Zadovoljan sam, a jos vise jer imam psr s700yamaha, odlicna klava! cujemo se pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.03.2009
Mjesto: Beograd - Borca, privatna kuca.
Godina: 63
Downloads: 799
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Harmonike klavirske i Yamaha@Korg klavijature, daire....
Interesi: Bivsi fudbaler i gimnasticarka, sport i muzika-spoj energije i strasti !!!
![]() |
![]()
Pozdrav Caralho, ovaj set KORG PA 500.SET, dobio sam uz masinu, i u njemu uglavnom i radim. Imas sve sto trazis i nalazi se **********
Promijenjeno od Vaxter (21.03.2009 u 16:05 sati) Razlog: Izbrisana adresa |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
Dali Mogu boje iz pa1x i pa2x u pa500?
Znaci boje PCG Moze? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
moze PCG ako ne vuce semplove znaci ako je od ROM boja usnimljen jer sam PCG nije boja vec program koji vuce odredjenu boju sa svim njenim podesavanjima...
Znaci PCG nisu boje.... Moze ako je ROM....
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
hvala na objasnjenju!
znaci, sa tog sajta mogu i da skinem dosta setova koji nisu a pa500, vec su za pa1x, pa800 u PCG sto vuknu boje rom sa sinta..... A i terce ovako rade? Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2009
Downloads: 123
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ja na korg pa 500 imam karticu od 1 gb-citaj giga bajt, mozes i dva giga sigurno da stavis, a harmonike zvuche ok, narocito fisa i cassoto
![]() a cita sve zivo sto postoji za korg klavijature osim semplova..znaci sa pa 50, pa 60, pa 80, ritmove sve sve sve...sem semplova pozz mare |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 21.07.2008
Downloads: 861
Uploads: 1
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 40 puta u 17 Postova
![]() |
![]()
Citam mu karakteristike i kaze da ima mjesta za samo 64 user stylova, e sada da li se moze gomilati STS sa performansama u nedogled na secure digital card? Zanima me broj takvih registracija, da li je ogranicen broj stilova po zelji, npr oces da za svaku pjesmu radis originalni ritam sa performansama slozenih farbi, pa terce itd. Pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.11.2008
Downloads: 67
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
PA 500 imam ja i on cita sve to je tacno samo oni semplovani stvari ne svuce kako treba al inace dobar je zbog RX-Tehnologija
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|