|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Jednostavno pojasnjeno odprilike ovako.Kad kupis neki hjundai on nakon 3 godine vrijedi ni pola para kao sto je nov kostao ali kad kupis BMW on za tri godine jos uvjek na cjeni samo je u startu kostao puno vise.Eh sad sve ima svoje musterije tako da se prodaju i hjundai i bmw.Tako vam je i sa klavijaturama tj i sa svom muzickom opremom!Nadam se da sam pomogao u plakanju hahahaahhhah
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
da da,samo što bi u ovom slučaju Yamaha bila BMW...
![]()
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 921
Uploads: 5
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: pa800
![]() |
![]()
Mozda je razlog sto se sad uglavnom fura korg pa je logicno da je manje kupaca ko ce ga znati vise...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
|
![]()
To je tako jer je tako ali ima i tome lijeka.
Ja recimo sada imam tr2 i tako se usutim se dok tr3 ne padne na cijeni i onda fino kupim Makinu i to je to.Kaze se ko je letio i vrat je slomio. To me i nervira kod Yamahe. Cijena nakon 2 god padne za pola. Sacekas malo promatras kako klavijatura dobija na popularnosti i onda uletis ko vuk u tor i zgrabis kakvu dobro ocuvanu od onih sto se razocaraju u Hundaija.A ti klavijaturicu podruku i kuci na obradu i poliranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Tako je.
I šta me još nervira,eksterijer>igračka... Tipke na njoj su loše,baš ko za decu,A puno je platio,uhh,posle mi je bilo krivo,al navikao se ja ko i svi drugi...
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja sam Roland E-50 platio pre dve godine 1050 eura i sad je u toj istoj radnji E-50 1110eura
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
To samo ima veze sa zakonom ponude i potraznje. Samo je pitanje sta se trazi i sta je popularnije. Ja sam davne hiljadu devetsto osamdeset i neke kupio DX7 i platio je 1500 DM, (polovnu) sto je tada bilo prilicno povoljno. Posle nekoliko godina sam je jedva prodao za 450 DM, da bih dodao jos para i za 800DM kupio DX21, koja je za dve klase slabija, ali narodnjaci su je trazili za ritam, zasto je uostalom i meni trebala. Dakle, samo kod nas je DX21 bila skuplja od DX7, jer je imala bolje boje za pratnju i mogla je da joj se splituje klavijatura.
A vidis, Roland sve skuplji i skuplji. Promijenjeno od caka012 (09.03.2009 u 18:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
bas zato i Hjundajiu pada brzo cena kod nas jer nema delova na svakom koraku,tako je i za klavijature za Roland i Korg ima dosta materijala i samim tim su klavijature prakticnije i trazenije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 496
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Sva tehnička roba gubi na ceni.Kupi neki akustičan instrument (harmoniku,violinu ,bubnjeve,....) a da je marka -gubi se minimalno.Što se tiče toga ˝ko je BMW ˝tu će mišljenja biti podeljena (korgovci,rolandovci,yamaha,....)možda se može reći OK yamaha= bmw samo zavisi koji model bmw-a
![]() Možda je i u predhodno iznetom ,delimičan odgovor na postavljeno pitanje. ![]()
![]() |
#10 |
Odomaćeni član
|
![]()
hm...Profesor me uhvatio na spavanju
![]()
![]() |
Favoriti |
|
|