Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 25.10.2006, 17:31   #19
salenis
Vredan član društva

salenis's Avatar

Registrovan/a dana: 01.01.2006
Mjesto: Nis
Downloads: 8
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
salenis befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja imam Gem wk2000hd i sta radim sve sam pravim ritmove sredjujem pravim boje itd...
I gde da nadjem nesto za njega....-nigde sve sto postoji od ritmova je preko Style Worksa i ustvari je sranje.
Svi kazu sto si to uzeo imas PA seriju pa biraj.
Ali meni se Gem svideo i uzeo sam ga i koliko mi svi pricaju to nevalja ja se toliko vise uinatim i sredjujem i sredjujem...
Takodje cita i semplove u swk formatu ali gde cu ja naci taj format jedino imam neki semplovani hor.
E to su muke, a ne dodje mi neko i kaze "Brate znas li kako sam sredio PA80 ubija na mesto" a ustvario uzme set sa ritmovim i bojama i ucita."Brate bre sto pravis ritmove uzmi neki set ne moze da se naprave kao u setu nikad"
A oni ne shvataju da je i te ritmove za PA80 neko pravio.
Ima mnogo zavisti medju muzicarima i uvek ce je biti.
"Tvoje nevalja moje je najbolje" tako vecina prica.
A ja sve sto imam sve bih dao i pokusavam da iz svake klavijature izvucem maksimum. Skoro sam bio kod druga on ima Psr530 nema fllopy lose dirke itd... Bas sam solidnu rumbu i begin napravio stavio neke efekte i sluzi super a samo tri user styla ima.Odem kod druga on ima IS35 2 godine nit zna kako se pravi boja nit nista ni ritam. Ali covek ucitao program i svira levo ritam desno boja sta ce mu vise.
Kad me pitaju sta imas a ja kazem Gem svi se nesto mrste ovo ono.Ma bas me briga a kad dodju i cuju arnzer kazu pa super si ga napravio...
Ma bas me briga za njih meni moja klavijatura lepo zvuci solidne boje i zabole me sta drugi kazu....

Pozdrav
salenis je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
korg, n364

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 02:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije