|
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ja sam imao YS100 i nema portamento. Nema mogucnost pravljenja terci...Ali sve u svemu, ja sam bio zadovoljan njome...Ima po meni ekstra dirke...
Pozz
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Kad vratim film,a i skoricnik mi je dao nagovestaja,skoro sam siguran da nema portamento!
Inace je klavijatura bila babaroga za to vreme!Pre 30 godina........ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Sve u svemu, ja sada da mogu da je nabavim za male pare, rado bih je uzeo jer je pre svega KVALITETNA klavijatura. Sve boje sa DX serija sam trpao u nju i radila je besprekorno, samo su joj mana dugmici. Posto su gumeni dugmici na brojcaniku, desava se da crkavaju mikroprekidaci pa dugme ne radi. A takodje se desava da kad pritisnes jednom dugme npr. 4, on ti izabere boju 44, jer izgubi kontakt pa ga ponovo dobije i skonta kao da je dva puta pritisnuto.
Pozz
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ys100 upisujes 100 boja a u ys200 znaci 200.Sve sto ima napravljeno na dx serijama ide u nju.Portamento nema a jako dobru tastaturu ima.Tesko se nalazi jer je davno izasla a cjena joj je 100-200e.Licno misljenje moje je da i pored toga sto je ruzna jako zahvalna klavijatura.Signal izlazni joj je puno jaci recimo od dx serija!Kupi je i neces se pokajati.Njen modul je TQ 5 za one koji ne znaju a u taj modul upises kompletan V50i kartica pase od V50 u njemu.Tako da svi koji se sretnu sa ovakvim stvarima znaju odprilike sta i kako! Nadam se da sam pomogao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ubuduce pazi gde postavljas temu!!!
![]() |
#6 |
Banovan!