|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Dobio sam Ban zbog Nedima....
Imal šta gore od tga?
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Tema je od samog pocetka mirisala na citavu plantazu banana, ne samo na jednu.
Sad se zalim: Nisam smeo da se mesam da i ja ne dobijem bananu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
caka,o kakvim ti bananama???
to je juzno voce. batko,lopatu u ruke i to onu sjevernu i udri onog sa zgrtalicom mamicu mu. ![]() i ja bi isto da se pozalim samo neznam odakle da pocnem dali sa financijske strane ljubavne zdravstvene drustvene i prirodne kafanske sexualne poslovne..... sta vas interesuje???
![]() |
#4 |
Veteran
Registrovan/a dana: 07.06.2005
Mjesto: Pirot
Godina: 54
Downloads: 218
Uploads: 5
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: sa dirkama...
![]() |
![]()
Evo ja cu da se pozalim !
Ovog naseg @al bundy u nekim postovima mogu da razumem, ali u nekim nikako ! Na kom jeziku pises ![]() Msm, ovde je uredu ali ima neki koji ti ne razumem rukopis-(kucanje) Meni smesno, veruj mi...
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ma jebe me tastatura ponekad.
prosuo sam pivo prije par dana po njoj pa me nekad ebe. kad stisnem o, no mi odma i slovo dole ispod stisne pa bude ili ol ili ok tako isto sa i, ili bude ik ili ij. sve zavisi kako kad. evo sad je dobro. a ja...i kad hocu da brisem.ono obrise i odma mi stisne enter tastu p sad muke mucim na msn ![]() da se odma izvinem za iducih postova.... ![]()
![]() |
#6 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Dok se ne otrezni!!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eeeeee ... otkazali nam redovnu tezgu subotom ... grrrrr.... sad moram u potragu za nekim lokalom da "ubijemo subotu" .... ne mogu da verujem da cu posle Bog zna koliko vremena subotu uvece provesti KUCI?? Sa zenom i decom??? Uh .. moram pod hitno naci bar nekoga da menjam....
Kolege, da vam ne treba mozda zamena u subotu? Sviram dzabe ![]()
![]() |
Favoriti |
|
|