|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.01.2009
Downloads: 12
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Slažem se s tobom da je to izvrsna sprava.Cijene se kreću za DisCover5 u Njemačkoj oko 600-800€ (dakle,verzija "sa tipkama"
![]() Ako tko zna, ponavljam se, JAVITE AKO SE NEGDJE PRODAJE:... Dodato: Ljudi, zamislite ovo: neki lik iz Pule mi pošalje mail da ima ganz novog zapakiranog DisCover5 (nače je iz music shopa) i da ga mogu kupiti kod njih za "tričavih" 11.500 kn ili oko 1.500€. Ja ga pitam kako nov,kad se davno prestao proizvoditi,kaže javili mu iz neke slovenske trgovine da imaju jos jednog na skladistu, neprodanog! Pa se ja pitam (a i vas sve) jel normalno da neka stara roba koja se ne proda, drži cijenu kao da je nova? Kao da mi za Golfa III traže danas 20.000€, a isto toliko je Golf VI. Meni to nije jasno... Dodato: Imam ponudu za novoga,zapakiranog DisCover5 (kaže čovjek da ga je našao u nekom skladištu neke trgovine u Sloveniji) za 1.500€! Ko' da mi nudi "novog" Golfa III za 20.000€, a novi Golf VI me isto toliko kosta a puno je bolji... Jeste li vi imali iskustva sa tom "novom" opremom zaostalom po skladištima? Promijenjeno od mesh (23.02.2009 u 15:14 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
discover, roland |
|
|