|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Tako je Zare.Ja se ubi po ceo dan.Ako ne vezbam onda programiram G6. Evo vec od septembra meseca ili tako nesto.Ima napretka ima rezultata ali mislim da je ovo sve previse cak i za mene. Proklinjem dan kad sam je kupio......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
E zato sam ja svoju rijesio,nemam zivaca vise.........
![]()
![]() |
#3 |
Nishki
|
![]()
Ja neznam sto vam je klavijatura toliko komplikovana?Ona je med i mleko!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Ni meni nije jasno...možda su mislili da će sam da svira...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Ja kad sam uzeo X6 uopšte mi nije bila komplicirana a kolko sam se igrao sa G serijom....isto tako mi ne izgleda komplicirano!
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Meni je sam edit boja i opcije koje fantom nudi (posebno fantom G) bolji od bilo koje kljave koju sam probao do sada...ima malo gluposti oko rada sa semplovima i tu se gubi malo vise vremena ali sama sprava je odradjena savrseno,samo je treba provaliti...
![]() Molio bih kolege ako im nije problem da napisu za koje opcije misle da su komplikovane i lose da o tome malo prodiskutujemo...hvala |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nije mi ni toliko bitno al evo da kažem, skinem neku trubu jučer ovdje, convert u aiff, ubacim u G6 i napravim sve kako ide, sačuvam samplove na kraju i sve ok - ugasim. Dođem na svirku i idem da čujem tu trubu - zvuka nema. Ne znam u čem je kvaka, nisam gledao, možda je greška u koracima da nisam skužio, al eto... moram provjerit.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.01.2009
Downloads: 104
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
ja sam se prestrašio kad sam ga kupio,mislio sam da neke stvari nikad neću skužit,sad sam dobio sve kaj sam htio,uglavnom,i zadovoljan sam s napravljenim do sad,moram pohvalit rolandinjosa koji mi je puno pomogao i bez njega pola toga nebi bilo kak sam ja htio Dodato: Citat:
Promijenjeno od šana (15.02.2009 u 23:24 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
|
|