Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Saveti za kupovinu

Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;)

Alati tema Display Modes
Star 14.02.2009, 13:48   #11
doktor87
Banovan!

Registrovan/a dana: 29.06.2008
Mjesto: Сурчин
Downloads: 88
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: KORG X5D
Interesi: Maloletnice... :))))
doktor87 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
doktor87 pošalji poruku preko MSN messengera doktor87 pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Bas pucas visoko... ako ti se vec vise svidja YAMAHA onda je kupi ali imaj jedno na umu... Ako si pocetnik i ne umes da koristis nista jace od PSR 413 na kom si kazes svirao...neces znati da iskoristis ni 40% potencijala i mogucnosti koje klavijature tipa Tyros i sl imaju... Kao da kupis auto sa klimom, tv, telefonom, friziderom...a koristis ga da bi se odvezao do komsije u susednoj ulici! Ili si do sad vozio ficu i ne umes nista drugo osim da menjas brzine...bez uvrede... Koliko je meni poznato jednom prof klavijaturisti je potrebano oko 3-4 meseca intenzivnog rada da Tyros spremi i napakuje za ono sto on hoce i kako hoce...sem ako nece samo da je upali i koristi prvi ritam koji je ponudjen Moj savet...kupi PSR 1500 ili neki slican model i polako... Citaj uputstvo za upotrebu i uci! Lako ces da je prodas posle i kupis nesto jace... Moj klavijaturista ima PSR 1500 i sasvim je ok...nema sepmlove ali ima pristojne boje... Ritmove ces teze da nadjes jer 70% muzicara kako je vec navedeno koristi KORG ali mogu da se konvertuju, u ostalom ja cu da ti dam ritmove koje je pravio moj klavijaturista...ako kupis nesto od toga... Srecno sa kupovinom!
doktor87 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 12:17

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije