|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Evo mislim da bi ova tema mogla da ti pomogne...
http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=7117 Inace...Bele dirke - 10G, crne dirke - 5G...Tako bih ja stavio kada bi otezavao ![]() Pozz
Sledeći član vam se zahvalio skoricnik za ovaj koristan post: | draganle (19.12.2010) |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ok je to sa gramazom nego me interesuje gde se lepe tegovi da mi kaze neko ko je to licno radio i kakva je procedura otvaranja Tr-a i te zajebancije.
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.04.2008
Downloads: 296
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ako ces da lepis lepi na sredinu dirke ne valja na kraj da se lepi dirke postaju lijene to sam radio i toliko znam pozdrav
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio kemi za ovaj koristan post: | korgg (16.02.2012) |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
E to me mnogo interesovalo jer mi je bitno da mi dirka bude brza!Znaci da lepim pri sredini dirke
![]()
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Downloads: 15
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav...da nebi otvaro novu temu kad smo vec kod otvaranja TR-a, ja imam LE pa me interesuje kako da skinem onaj lijevi dio, plastiku, kod pitcha , izlizala se pa bi je trebo ofarbat....jel neko to vec radio ili ima neko nesto drugo predlozit....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.03.2007
Downloads: 729
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Sto se tice brzine tipke, tipka ce ti brzinu dobiti od utega, a ja sam slucejno naso kod kolege u rtv servisu gomice koje po velicini odgovaraju da stanu na palac pa sam i nih stavio na tipku uz feder tako da sam prakticki dobio jaci feder, ali samo na bijelima, na crnima se ne osjeti razlika.
![]() |
#7 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Downloads: 15
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Tek sam nabavio Le pa me interesuje kad se ucitavaju semplovi sa kartice u koji se folder ulazi (KSC,PSG ili SNG) ista se štrihira, jel oba polja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|