Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Internet škola sviranja > Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš

Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet.

Alati tema Display Modes
Star 08.02.2009, 20:38   #17
Mirnes24
Drugar foruma

Mirnes24's Avatar

Registrovan/a dana: 02.02.2008
Downloads: 140
Uploads: 1
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Mirnes24 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

OO momci. sta vam bi. Ko je reko da se moze nauciti preko nekog van-basca karaoke playera, svirati. Mislim da moze ali samo neko od vas ko je recimo isao u skolu i ko se malo vise razumi u muziku. Za mene je sve to spansko selo. Mislim da se ne moze ni sporediti kada neko nauci sluvom da skida pjesme i kada to neko u skoli nauci.
To je glupo spominjati. Skola je skola. Znam dosti muzicara prave sijela prate pjevace i tako nesto. Znaju 15 pjesama odsvirati i to je to. A gledam onog Babaju (pobjednika operacije trijupmf) mali skolu zavrsio i rastura klavijaturu. Koda je se rodio sa njom.
A ja nemam vise kad ni da ucim ni da idem u skolu. Star se konj ne uci jahat a ni ja svirat, Nego onako ako uspijem nauciti dvije ili tri pjesme to ce biti umijece i zato vas pitam koji ste skole zavrsili kako je to najizvodljivije da se sa drustvom moze zapjevat uzivo. ( Naravno iza zatvorenih vrata )
Nema potrebe da se ljutite i mislite da neko omalovazava vase skolstvo.
Mirnes24 je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
pomoc, sviranje, trazim

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:59

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije