|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.10.2008
Mjesto: vojvodina
Godina: 57
Downloads: 494
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Instrumenti: nekoliko vrsta instrumenata
Interesi: muzika
![]() |
![]()
Eto sve ti je u predhodnim odgovorima rečeno uvezi TR i Le.Možda mala dopuna
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Prijatelju jedno iskustvo našeg šerifa...
Prodo je Korg Triton LE i kupio Triton TR-a... Totalno se razočaro jel to jedno te isti sr... Dakle interne ROM boj eupošte nisu važne a ono što oba nude oko obrade semplova je 100% isto...Ti sad vidi dal ti se isplati kupiti LE za 350-400eur ili TR-a za 600eur a nije toliko bolji da je skuplji...Da si spomenuo Triton Studio ili Extreeme onda je top razlika nebo-zemlja ali ove dvije-minimalna razlika...A što se kartica tiče-obično kad ti neko proda LE-ja uz njega ti i predloži karticu (danas ih 80% ljudi daju uz sinth)...pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
Kupi tr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Takodje, + za TR, jer moj klavijaturista ga ima, i to je to....nema greske, kupi TR
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
ako nadzes le za 350-400e(komplet sa ram +sm kartica)uzmi ga.Ja imam Le 4-5 godina
na njega sviram svaki dan znaci retko koji dan a da ne ucitam karticu,do sada nemam problema.(jos koristi prvu sm kartici sta sam kupio pri kupovini sajzera) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala svima na savjetima...
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1685
Uploads: 11
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
kupi Tr ,a nisi pogresio ako uzmes ni Le, ja ih imam oba i super je imam uvijek rezervu smart mediu i to je to.jedino ti je Le u noci negdje u mraku kad sviras, bolje se vide tasteri za prebacivanje zvukova. hehe.a Tr je crni pa full mrak. ali recimo dobar Le , ja ga nebi dao ispod 600e a ovo za 350-400e to je ko zna sta....jer imas svega po oglasu imas i Tr za 600-650eura,ali kad sam vidio sta je hm, sve ishabano. e sad nemora bit sve ako nekome treba hitno lova , Pozdrav.
![]() |
#8 |
Banovan!
|
![]()
jos jedan glas za TR...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
" ali recimo dobar Le , ja ga nebi dao ispod 600e a ovo za 350-400e to je ko zna sta."
-upravo sam htjeo pitati gdje se to ok Le da nabaviti za 400 eura ( 2800kn).. ja sam inace iz HR, osim sto ih po oglasniku jako malo nalazim, a kad naidjem cijene su 600-700 eura( cca 4500 kn )
![]() |
Favoriti |
|
|