|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
zdravo kolege ovako, imam neke semplovane bubnjeve na triton-u le i imam midi kabal sa kojim sam spojio psr3000, da li postoji mogucnost da vucem taj bubanj iz le na psr, ne snalazim se bas najbolje na psr3000 i nisam siguran da li ima tu opciju, pa ako ima gde bi to od prilike trebalo da se nasteluje, hvala svima unapred na odgovorima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
evo kratak sam s vremenom,al makar da te obradejem kad vec ne mogu da ti objasnim kako,moze se to,i nije problem kod stelovanja kako da naredis,nego je problem kod samog korištenja,,zna ritam zatrzavat, i ja nebi to tako koristio,nije bas sjajno za rukovanje..pozdrav
![]() |
#3 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.06.2006
Downloads: 638
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
hvala na odgovorima, izgleda da ce biti duga noc veceras, hajmo onda na posao, hvala jos jednom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
U tritonu ideš na sekvencer mod.Ne combi.
Napravi je dnu kombinaciju na le s bubnjem, basom i recimo ritam gitarom. Ili samo dodaj još bubanj u svoju postojeću kombinaciju,ako ne trebaš ostale instrumente s tritona. Tu kombinaciju kopiraj u sekvencer i pusti ritam. Bubnju na korgu odredi 10 midi kanal. Na jamahi bi trebao iskljućiti interni drums. Nadaj se da ćeš čuti bubanj uskoro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Što će ti to,kad Studio set sa PSR 3000 izlazi bolje od bilo kojeg semplovanog bubnja sa korga?Zapamti da je i te setove bubnja koje već imaš usemplovao neko puno stručniji od naših ''sempleraša''.Pozdrav!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|