|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
AHahahahah, Vax, ovaj je sjajan!!!!
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dosao bosanac u njemacku i ponjeo jabuku sa sobom. Pita ga nijemac, sta ti je to? Kaze bosanac jabuka. Kaze njemac, da mi nisi rekao ne bi ni znao, sta ti je to tako malo, kod nas jabuke 4-duplo vece. Sljedeci put bosanac nosi krusku, nijemac opet pita sta je, bosanac kaze kruska, a nijemac opet kako su kod njih vece tralalalala... I sljedeci put bosanac nosi lubenicu, kad ga nijemac pita, sta ti je to? A bosanac kaze: BIZUTERIJA MATER TI JEBEM!!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.08.2008
Mjesto: HR
Godina: 34
Downloads: 242
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa 800
![]() |
![]()
• *SOCIJALIZAM: Imas 2 krave i jednu das susjedu.
*KOMUNIZAM: Imas 2 krave. Vlada ti uzme obje i dade ti malo mlijeka. *FASIZAM: Imas 2 krave. Vlada ti uzme obje i proda ti malo mlijeka. *NACIZAM: Imas 2 krave. Vlada ti uzme obje i strijelja te. *BIROKRATIZAM: Imas 2 krave. Vlada ti uzme obje, strijelja jednu, pomuze drugu i baci mlijeko. *TRADICIONALNI KAPITALIZAM : Imas 2 krave. Prodas jednu i kupis bika. Tvoje stado se mnozi i prihodi rastu. Prodas ih sve i penzioniras se s velikom zaradom. *AMERICKA KORPORACIJA: Imas 2 krave. Prodas jednu i tjeras drugu da proizvodi mlijeko kao cetiri krave. Kasnije zaposlis eksperta da ispita zasto je krava crkla. *FRANCUSKA KORPORACIJA: Imas 2 krave. Stupas u strajk zato sto hoces 3 krave. *JAPANSKA KORPORACIJA: Imas 2 krave. Redizajniras ih da budu velicine desetog dijela obicne krave i da daju dvadeset puta vise mlijeka. Onda napravis lukavi crtani film koji nazoves Kravomon i reklamiras ih po cijelom svijetu. *NJEMACKA KORPORACIJA: Imas 2 krave. Prepravis ih tako da zive 100 godina, jedu jednom mjesecno i same sebe muzu. *BRITANSKA KORPORACIJA: Imas 2 krave. Obje su lude. *TALIJANSKA KORPORACIJA: Imas 2 krave ali ne znas gdje su. Zato odes na pauzu za rucak. *RUSKA KORPORACIJA: Imas 2 krave. Prebrojis ih i shvatis da imas 5 krava. Ponovo ih prebrojis i shvatis da imas 5 krava. Ponovo ih prebrojis i shvatis da imas 42 krave. Ponovo ih prebrojis i shvatis da imas 2 krave. Prestanes brojiti i otvoris novu flasu vodke. *KINESKA KORPORACIJA: Imas 2 krave. Imas 300 ljudi da ih muzu. Tvrdis da je zaposlenost 100%, visoki prinosi mlijeka, i uhapsis novinara koji je objavio cifre. *INDIJSKA KORPORACIJA: Imas 2 krave. Obozavas ih dok ne krepaju. Dodato: Pojeo orao crva i nije ga dobro probavio. Leti orao,kad crv proviri na dupe i vidi da je na velikoj visini.Te pita crv orla; -Orle na kojoj visini letimo? -Pa neznam jedno dva tri kilometra? -Nemoj srat!!!!!!!!!!! .... Promijenjeno od keyboard_man (10.02.2009 u 22:17 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Auuu..ovi su do jaja...
Svaka čast care,odavno se nisam ovako izsmijo...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nadam se da cete mi pomoci.Pre neki dan sam krenula na posao a muz je ostao kuci da gleda Tv kao i obicno.presla sam par stotina metara niz ulicuni auto mi se jednostavno ugasio i stao.Peske sam se vratila kuci kad tamo....moj muz obukao moje cipele na stikle i tanga gacice,nasminkao se i stoji pred ogledalom.
Imam 32 godine,a moj muz 34,a zajedno smo vec 12 godina.kad sam ga pitala sta radi rekao je da je obukao moje gacice jer nije mogao pronaci svoje.kada sam ga upitala za sminku,slomio se i priznao da nosi moje stvari zadnjih 6 meseci.Rekla sam mu da prestane ili cu ga ostaviti.... Pre 6 meseci dobio je otkaz na poslu i postao depresivan.Volim ga jako,ali otkad sam mu dala ultimatum jedva da razgovramo.molim vas pomozite!!! IVANA **************** Draga Ivana, Razlozi za gasenje motora nakon kratke voznje mogu biti razliciti.Pocnite sa pregledom dovoda goriva.Ako je cist,proverite drzce na vakuum pumpi.Ako to ne pomogne,moze biti da je sama pumpa pokvarena i da ne daje dovoljan pritisak indzektoru. Srecno,Stevan!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
|
![]()
Otiso SUPERMEN u banku sper_e da da sper_u.
Supermen : Dobar dan ... bla bla bla Sestra : Izvolite ovu bocicu, imate prostoriju praznu pa navalite Supermen : Molim Vas pa ja sam supermen kakva bocica meni treba jedna tegla!!! Sestra : Jao izvinite nema problema, evo izvolite Ode Supermen u sobu kad posle nekih 20-tak sec. cuje se Supermen : Aaaaaaaaaa!!!!! Sestra : Sta je bilo!? Supermen : Brzo dajte mi jedan peskir !!! Sestra : Evo izvolite jel sve u redu? Supermen : Ma u redu je Udje Supermen ponovo kad ono opet Supermen : Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Sestra : Sta je sad? Supermen : E, nakvasite mi odmah ovaj peskir! Sestra : Nema problema Nakvasi sestra peskir i donese supermenu. Udje Supermen po treci put u sobu kad ono posle 10 sec. opet Supermen : AAAAAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!! Sestra : Pa zaboga sta je sad !!!??? Supermen : U PI_KU MATER_NU pa ko mi dade ovu teglu ne mogu poklopac da skinem JEB_M TI POKLOPAC |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
1.koliko sovinista je potrebno da zameni sijalicu u kuhinji?
-ni jedan,nek kurva kuva u mraku 2.koliko glupana je potrebno da zameni sijalicu? -deset,jedan drzi sijalicu,9 okrece merdevine 3.koliko jakih glupana je potrebno da zameni sijalicu? -115,jedan drzi sijalicu,114 okrece kucu 4.koliko programera treba da zameni sijalicu? -nijedan,to je haardverski problem 5.koliko psihijatara treba da promeni sijalicu? -samo jedan,ali sijalica mora sama zeleti da se promeni 6.koliko drzavnih sluzbenika treba da zameni sijalicu? -zao mi je,ta stavka je odavno skinuta skinuta sa budzeta 7.koliko pravih zena treba da zameni sijalicu? -nijedna,prava zena uvek ima nekog ko ce to uciniti umesto nje 8.koliko studenata sa oksforda treba da zameni sijalicu? -jedan,on drzi sijalicu a svemir se okrece oko njega 9.koliko psihologa treba da zameni sijalicu -nijedan,sijalica ce se sama zameniti kad bude spremna 10.koliko feministkinja treba da zameni sijalicu? -to nije smesno 11.koliko pravih muskaracatreba da zameni sijalicu? -nijedan,pravi muskarac se ne boji mraka 12.koliko sicilijanaca treba da zameni sijalicu> -3,jedan da zameni,drugi da bude svedok,treci da ubije svedoka 13.koliko fizicara treba da zameni sijalicu? -odgovor bi trebao da glasi: n fizicara 14.koliko diplomiranih studenata treba da zameni sijalicu? -jedan,ali to moze potrajati pet godina 15.koliko narodnjaka treba da promeni sijalicu? -dva,jedan da zameni sijalicu,a drugi da napise pesmu kako je stara bila dobra 16.koliko generala(politicara)treba da zameni sijalicu? 1.000.001-jedan zameni sijalicu,a ostalih 1.000.000 da obnove civilizaciju do trenutka kada ce joj sijalica biti ponovo potrebna 17.koliko sluzbenika treba da zameni sijalicu? -45,jedan da zameni,a 44 da ispune papirologiju 18.koliko americkih marinaca treba da zameni sijalicu? -50,jedan da zameni a 49 da cuvaju strazu 19.koliko sumara treba da zameni sijalicu? -odgovor ce biti:sijalica jos nije izmisljena |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
|
![]()
Srele se na ulici dve osobe koje mucaju
Osoba 1 : Zzz....zdravo s...sssta rrrr...rrradis!? Osoba 2 : Nnnnnn....ista pppp....pposebno U tom trenutku nailaso treca osoba koja poznaje drugu i koja NE muca i pita osobu2 Osoba 3 : O, zdravo druse sta ima kako si nisam te dugo video Osoba 2 : Ma nista evo tu malo izaso da prosetam i tako nista posebno (bez mucanja) U tom trenutku osoba 1 videvsi o cemu se radi obrati se osobi 2 Osoba 1 : Bbbbbbb......rate jel ttttt....ti ttttt.tttt.....ttto mene zzzzzz.zzzzzezas Osoba 2 : Zzzzzzz....zzzzz..zezam njeee...eeeega HEHEHEHEHE |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|