|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.10.2007
Mjesto: Grabovica, Srbija
Godina: 36
Downloads: 98
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Klavijatura
Interesi: Sve i svasta
![]() |
![]()
hvala vam puno ljudi...mnogo mi znaci vase misljene....ja sam pocetnik
![]() opet hvala puno....pozz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nishki
|
![]()
Ja sam je imao veoma dugo,pa sam kupio FantomaG6!
Klavijatura je opasna!Ima cak bolju tastaturu od Fantoma! Zvrasna obrada klavijature je na visokom nivou,kao i svaka rolandova solo klavijatura! Imam samo reci hvale za nju! Pokajao sam se sto sam je prodao,ali ako je nadjem u stanju u kojoj sam je ja imao,kupicu je ponovo!!!!To je sigurno! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio milanceshow za ovaj koristan post: | Gogi88 (29.01.2009) |
![]() |
#3 |
Banovan!
|
![]()
Moze lako na glavu da se stavlja, u toku svirke...
G6 je ipak pretezak za to. Milance.... ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ma nema tu haha...cu je kupim...meni se sve vise i vise svidja....a kako je fantom Xa?? ima ga za 400 evra..
pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]() ![]() ![]() E Vlajko!!!!Skoro su trazili gosti da sviram opet klavijaturu na glavu!!!!Kad sam podigo Fantoma,hteo je vrat da mi polomi!!! Moram da opet kupim XP30 za razne akrobacije!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
jeli mogu onaj set od kosmajca iz download centru da stavim preko SmartMediaCard u Roland xp 30??...
I imali neke snimke od kosmajca u download centru gde koristi rolanda xp30?? pozz Dodato: ![]() Promijenjeno od Gogi88 (03.02.2009 u 20:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Ja licno nisam imao SM Card za njega!Boje sam ubacivao preko kompa!Tako da neznam sigurno da li moze.
Ali trebalo bi da moze......... Ja sam ga novog kupio.Uz njega sam dobio i CD na kome se nalazi njegov program preko kog sredjujes klavijaturu na kompu.Nadam se da ces i ti dobiti taj CD! Ali ako ne dobijes........ Potreban ti je software npr. (MidiQest) i midi kabl koji se prikljucuje na komp! Taj kabl ti je u svakom slucaju potreban...... Sa jedne strane kabla je midi,a sa druge USB ili prikljucak za Game pad!!!! Ima da se kupi i originalan kabl koji ide na USB!Misli da se zove "MidiMan"! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio milanceshow za ovaj koristan post: | Gogi88 (03.02.2009) |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pitanjekupujem, roland, xp30 |
|
|