|
![]() |
#21 |
Vredan član društva
|
![]()
$2699.00
+ Besplatne slusalice i stand. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Insha'Allah, jos koju nedelju. Bicu pored mene u krevetu, a stavicu mu i crvene TANGICE, ide sa plavom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Vredan član društva
|
![]()
Korg PA800 !!!
Nazalost ovo je Promasaj za Nas Tezgarose, Nije Napravljen za Live kao PA80, Nemoze se Manuelno da Pozivaju Styles kao kod PA80 Tempo ostaje isti kao kod PA1x mora se Uvjek Resetovat a Pogotovo Tuch Screen Uvjek se Mora Potvrditi Zadnja Pozvana Funkcija a to Odnosi u Svirci Vreme a Ponekad Covjek Moze da Fula na Tuch Screen Pogotovo Kad imate Solo Klavijaturu Iznad, za sad je Korg PA80 osto najbolji Aranzer za Live a bez govora Korg PA800 je Savrsenstvo. Nemam Namjeru da Mjenjam, Ostajem pri PA80.. Pozdrav! Hrci |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Nedime,druze,nemoj se ljutiti,ukusi su razliciti,nekome se vise svidja jedna klavijatura zbog ovoga,nekome druga zbog onoga,ponavljam,razlike su male,i jedna i druga su top klasa,a iskreno odlucio sam ipak da uzmem pa800,jbg zbog cene,da bih mogao vec do nove godine da je sredim.Jedini problem je sto u predstavnistvu korga u Beogradu u novembru stizu cetiri,a vec tri su avansno placene...
![]() Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Alek brale, razumem te potpuno i u pravu si skroz, al nekad nisu u pitanju ukusi, nego drugi faktori i mislim da me razumes sta hocu da kazem. Da, istina je da PA1X ima ovo ima ono, al vidi ti sam sta se sa PA800 desava, otisao 10 godina unapred, pogledaj statistike malo, znas ti koja ce bit razlika u bojama? Kao prvo PA800 nije baziran na HI TRITON SYNTHEZIS sistem nego baziran je na sami OASYS ENGINE, znas ti uopste sta to znaci? Al ja tebi cestitam i da ga uzmes sto pre a naravno ako sta zaglavi tu smo, samo ces postaviti pitanje.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korgove, mnogi, prodavaju, sada, zasto |
|
|