|
|
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Probaj to shvatiti ovako!Ti jednostavno nemas problem sa parametrima!Nego imas problem sto si kupio losu klavijaturu
![]() ![]() P.S. Jesi ti menjao O.S u O.S. 1.20? Mozda bi mogao da mi posaljes Project bez semplova da ih obrises pa da kad ti ja vratim set da ih IMPORTUJES na IMPORT AUDIO i da snimis na SAVE ALL pa SAVE AS tako mi ne bi slao ceo set!(lakse je za slanje preko mail-a,manje je)a sve bi ti na posletku radilo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ima još ovakvih slučajeva i na yumidi... ma i ja sam čačkao po d-beam i stavljao tamo svašta... ne sviđa mi se ideja da importujem cijeli audio tj samplove preko importa, jedino ako bi mogao samo ubacit folder samplova možda očita... a obrisao sam onaj drugi project i sad ne mogu probat zamjenit ono što si rekao...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
HEEELP??!
....riješim jedan dođe drugi problem; upalio klav bez sticka, spremio project, iz tog projecta (default) izvadio "fangsys" i zamjenio s mojim na stiku gdje je moj set. Potamento radi bez greške. ALI, ne znam zašto ni kako, svi patchevi su spušteni oktavu niže nego što je bilo kod mene. (Live normalno radi). Sada su se svi patchevi vratili na tvorničke postavke, tako da i moji samplovi sada sviraju oktavu višlje nego bi trebali. (Live bez promjene). Pokušao sam patch spustiti za oktavu i kao takvog ga spremiti, ali, naravno, u Live ode dolje - neprihvatljivo. I, šta je sad? Promijenjeno od TomyCroSound (02.01.2009 u 00:54 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
imas na
1.MENU 2.SYSTEM 3.SOUND Master key shift pa steluj oktavu kako ti odgovara i obavezno sys write posle toga da ti upamti! Probaj da uradis Factory restore pa taj project snimi pa iz njega izvadi fangsys.svd! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Ovak...vidim da vas dosta muči taj portamento,na svojoj X-ici...D Beam zaboravljam jel mi uopšte netreba,a za portamento nisam stavljao nikakav prečas (SW) da ga palim i gasim,več sam u svakoj boji koju koristim za solažu usnimio portamento u boju,pa zato i imamte 512 user mjesta (ja na X imam 256),jel mislim da tim što riktate portamento na Knob-ove samo zbunjujete klavijaturu...ako me shvačate na šta mislim.
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Sve to stoji, ja sam samo testirao fore sa d beam.
A Badza, provjerio sam, po defaultu taj parametar u sistemu stoji na 0, baš kao i kod mene u setu, ali je ipak sve za oktavu drugačije... Probao sam! Sve mi spušta onda, i live set za oktavu... Promijenjeno od TomyCroSound (29.12.2008 u 15:10 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.01.2009
Downloads: 104
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
bok,novi sam na forumu,al već čitam vaše komentare od kad sam se odlučio za kupovinu fantoma g,napokon sam ga kupio i imam ga već neko vrijeme,dosta sam toga složio i zadovoljan sam s njime.zanima me ako netko hoće mjenjati se samnom za projekte da vidim kak vama ide sa slaganjem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
|
|