|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#61 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Godinu-Dve...tad ih pola neće imati više PA800 i PA2XPro...
Pa će trebati još 2 godine da naprave za novije modele,i tako dalje,dalje i na kraju NIŠTA od toga...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.02.2007
Downloads: 166
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
hm pa dobro Alix kaze za 2 godine ili necemo vise imati te kljave ili nece biti ni nas hehe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Nada umire poslednja...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
koliko vidim,ako do sada nije napisan nikakavPC editor,nece ni odsad..sto da bacaju pare na programere,kad i ovako bez pc editora prodaju korgove ...a moze biti i da misle da su korisnici korg klavijatura glupavi pa nece ni znati taj program koristiti...voleo bi da znam koja im je poslovna politika i razmisljanje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Vredan član društva
|
![]()
KORG PA2X PRO
s/n 3003180 Kupen na 22/12/2008 |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.11.2007
Downloads: 534
Uploads: 4
Zahvalili mu 13 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Evo i od mene
Korg PA 800 S/N. 2002641 Kupljen : Novembar 2007
![]() |
#67 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ljudi šta sam ja napiso na prvom postu na prvoj stranici...
Ma nema od toga editora ništa-čista natezancija... Al et jadni narod povjeruje,to je slično ko kad u Bosni dođeš kod stare žene,i bajagi ona ti gleda u kašike...I sad tebi čudno kako ona to "pogađa" a sve vidi u 5 kašika...I ništa odrešiš 20KM (10eur) i slušaš šta te čeka u budućnosti...E tako i ovdje---Pisali seriale i eto...Baš dobar ovaj editor...bla,bla...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.09.2007
Mjesto: Padova, Italy
Downloads: 407
Uploads: 8
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg PA2xPro - Yamaha Psr s700
![]() |
![]()
Evo i mene pa ako sta bude dobro
![]() ![]() Korg Pa2x pro Serijski broj: 3005463 kupljen u decembru 2008 |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Almire, nemoras pricati dezinformacije kad nemas blagu vezu o tome, niti si u toku
nit informisan sta se u svetu dogadja. YU-MIDI nije zakon sveta, sve sto znas je sta sa ovdje dogadja a za ovo jos niko nije cuo. Taj program za PA2X je vec pola na putu. Probao sam to sto je zavrseno, i jos se radi, zavrsice se i bice svega...nemoj mislit da ove brojeve ovdje su bile postavljene za kurcevo zdravlje. Otisli su oni vec negdje. Zato sledeci put bolje se informisi onda napisi nesto...naravno znam da ces sad odma reci nesto meni nazad al siguran sam da to nece biti zasluzno mog komentara posle jer ja ipak znam nesto vise i tajnije...bez uvrede molim, nista licno prema tebi ovde samo statiram fakte kako stoje stvari za sada u NASEM SVETU a ne na YU-MIDI. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Vec sam postavio temu, al' je izgleda slabo zapazena...
![]() http://www.yu-midi.com/forum/showthread.php?t=8237 Naravno, ima veze i sa ovom temom... ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korga, korisnike, sve |
|
|