Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Solo (Workstation) > Roland

Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima!

Alati tema Display Modes
Star 27.12.2008, 11:03   #11
bandza
Vredan član društva

bandza's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2007
Mjesto: Valjevo
Godina: 43
Downloads: 1192
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Fantom G6
Interesi: Muzika,Studio
bandza befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
bandza pošalji poruku preko MSN messengera bandza pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard Brzina USB Flash-a!

Danas sam testirao 3 razlicita USB Flash-a.Testirao sam brzinu ucitavanja Projecta posto se klavijatura upali.
1.Kingston Data Traveler 100 1GB vreme ucitavanja 4 minuta i 8 sekundi
2.Kingmax U3 2GB vreme ucitavanja 4 minuta i 8 sekundi
3.Kingmax 4GB vreme ucitavanja 4 minuta i 8 sekundi
Inace brzine citanja ovih Flesheva se razlikuju.Najsporiji je Kingston Data Traveler 100 1GB koji ima brzinu otrpilike 12MB/Sec sledeci brzi je Kingmax od 4GB cija je brzina 19,4MB/Sec i njabrzi je Kingmaks U3 2GB (onaj koji ja koristim) 20MB/Sec.
Inace moram da dodam da se ove brzine na Kompu i tekako primecuju izmedju 20MB/Sec i 12MB/Sec.I nije samo rec o napisanoj brzini vec i kako odredjeni flesh odradjuje odredjen tip fajlova.Juce sam kupio ovaj ocajno spor KINGSTON DATA TRAVELER 100 1GB i mislio sam da je pokvaren kad sam pokusao da kopiram Project sa njega i na njega,cekao sam citavu vecnost.Znaci sto se tice kompa ima razlike velike.I cifre i ne govore mnogo toga.Tako da se vise necu zaludjivati sa ovom temom.Jedino cu da dodam da bi mozda u nekom slucaju kupovina neke SD RAM memorije koja ima dobru brzinu dala rezultate.E sad ako nesto neko zna o ovome neka kaze svoje misljenje.A evo mog predloga za kupovinu Flasha:

http://techreport.com/discussions.x/12606

Ovakav model ima od 4GB koji nije GT i nije previse skup,brz je i izdrzljiv(moze 200m pod vodu,samo da klavijaturu oblozimo celofanom i moze i pod vodom da se svira).Samo sto nema u Srbiji da se kupi ,to je mana za ljude koji ovde zive.
P.S. Konacno mi je snimilo i semlpove zajedno sa PROJECTOM na USB Flash veci od 2 GB tacnije KINGMAX 4 GB.
bandza je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 04:46

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije