|
![]() |
#11 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
E. da. Zaboravio sam vam reč.
kako je Pa-800 na neku ruku odgovor na Pa1X, u planu je proizvodnja Pa-500 koji bi trebao biti jeftiniji odgovor na Pa-80, u biti kako sam shvatio iz razgovora s Angelom bit će sličan Pa-800, ali ništa više od dorate koje trenutno radi Mikikg, dj nadogradnja HDD i flash kartice na Pa50. Treba im reči da je Miki ispred njih u vremenu i prostoru :wink: |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
PA800 je super super aranzer (PA800 je kopija PA80tke, koju sam mnogo volio, plus sto je PA800 dodato sve sto mi je falilo na PA80 i jos mnogo toga vise)...da kupujem novi aranzer, bez PCa, uzeo bi PA800 bez ikakvog razmisljanja...nikad se ne zna, mozda ga i kupim
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Nemojte da vas vara da samo ta slova i brojke PA800 znaci da je kopija PA80, kad taj sint nema nikake veze sa PA80 nego je unapredjen PA1X, zasto odma tako brzo letite u konkluzije, sta na taj sint ima od PA80 osim lik? Izlged??? Nista vise, od cega dolazi RX TECHNOLOGY? USB? CD BURNER? SAMPLING RAM? TC HELICON i jos milion tih ostalih stvari? Jel to znaci da je PA800 samo poboljsan PA80 il PA1X??? Daj procitajte malo vise pre konkluzije.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Vidite li Drugovi sta se sad desilo? :roll:
Mi cekamo novi os sa portamento i t.d. a oni vadu novu svirku! ko sto kaze, ko sto laze, rec uvek ide za pari! "Softwerna podrska do zivot" - kako da ne! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Otac nacije
|
![]()
Ako su povecali sampling memoriju na 64MB i polifoniju znaci da su unaprijedili PA1x i jos uz to je jeftiniji za par stotina Euro ?
To ujedno znaci da mogu da ukinu PA1x seriju posto vjerovatno niko vise nece kupiti ako ima bolje i jeftinije! Polako ljudi jos je rano da se raspravlja o tome dok nevidimo stvarno sta je bolje a sta nedostaje! Kao sto Cevap rece Korg je napravio jednu veliku gresku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja jedino sto tvrdim jeste da je Korg napravio mali pomak kada se uzme u obzir da je T2 na trzishtu vec oko 8 mjeseci. Ako zele da se bore za trzishte trebali su dati odgovor na T2, i barem dati mogucnost recimo ubacivanja SD ili DDR rama do minimum 512 MB. Ovako....... T2 je danas u velikoj prednosti nad bilo kojim KORG aranzerom.
Zvuk je zvuk i ja sam Korgovac, ali po performansama mislim da je T2 no.1. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.05.2005
Downloads: 124
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Eeeeee ako bi ja jurio vise za technologiom ne pomerio se. Samo sto kupim PA1X vec izlazi novo ma necu da vise da kupujem ama nista. Sve sto kupim posle 2 meseca novo nesto bolje.. Ma sta bolje vjerujte mi Korg vec ima resenje za 500MB Sampling ali sto da postave to kad moze ovako da izlaze svake 10 meseci nova klavijatura PA800 pa posle PA900 sa 80mb pa posle PA200X pa danm cupaju ove sirotinjske pare sto pravimo svirajuci jedan put godishje heheheh ma pusti neka se sisaju sto cu ja vise trosit pare.. Mene PA80 odradi posao super a zamisli sad kupio sam PA1X i znaci ne valja nego izasao neki PA800 moj drug je ugradio 64MB u PA1X radi ko grom on je inace Komputer programmer i razumije se.. Idem sutra kod njega da bas vidim to sto je on uradio pa i sebi uradim. Cujemo se sretno sa PA800 turbo machina 8 cilindara zadnja i prednja vuca heheheh
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Otac nacije
|
![]()
E i ja nemjenjam PA1x,radi mene mogu svaki mjesec po jednu da izdaju.
Nego Enva to ti je dobra informacija za prosirenje sampling ram trenutno meni za sada nije potrebno,ali od vishka glava neboli ![]() Ja imam jos skoro 20 MB na raspolaganju pa dok to sredim proce jos vremena.Za sada mashina radi kao Dodge sa 12 cilindara prednja i zadnja vuca ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, izasao, korg, novi |
|
|