|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.01.2005
Downloads: 630
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Cao momci.
Imam jedan problem sa PA 1X.Sinoc me izdao.Poceo je da treperi i samostalno mijenja displej Onda je prestao da radi START taster.Nakon sat vremena prestali su i prelazi da rade.Onda opet igra displeja,otvara samostalno sve moguce: ritmove,boje,menu,global,Record,...sve to u sekundama.Znaci nemam vise nikakvu kontrolu nad njim.Sad prebaci na Song opciju, i nemoze se vise svirati.Dal neko zna o cemu se radi. Hvala unaprijed!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Probaj ubaciti novi OS i trebalo bi da bude sve u redu
![]() Pozdrav!
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ne nemogu uopste da je smirim,samo prebacuje samostano sve moguce.
Ali hvala ti svakako. Virus??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
Pa da bi ucitao novi OS ne moras da cekas da se upali do kraja...
Koliko sam upucen, treba da snimis novi OS na HDD. Ugasis klavijaturu pa je upalis i drzis dugme INTRO1. Izaberes OS i sacekas da se instalira.... Pozdrav!
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ako ide preko Intro1 onda brise sve iz klaviajture i ako imas slucajno neki stilova na mestima gde su ti fabricki stilovi izgubices ih kao i sve sto imas u klavijaturi!Da bi dosao do tog dela da mozes da stisnes Intro1 onda treba da OS snimis na diskete i da ubacis DISK1 u floppy i kad upalis klaviaturu on te pita zelis li da ucitas novi sistem ti mozes da biras ili tu opciju ili da ides na INTRO1 i izbrises sve iz klavijature i posle ponovo ucitas resurese!Probaj prvo sa sistemom pa ako ne ide bisi sve!
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Hvala vam momci ali mislim da nije greska u sistemu,jer sam osjetio miris plastike.Danas sam je otvorio i ustanovio da na jednoj ploci(karti) ima kondenz vode.Ostavio sam da se susi dan-dva,pa cu onda probati.
"Ako bog da" da ne bude nikakav veci kvar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kolega alix je imao slican problema sa pa1x cinimi se da je u njega bilo otislo napajanje zbog prosutog pica
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Moguce da se nesto desilo dok nisam bio prisutan,jer nisam primjetio da je nesto povrsinski mokro. Ali sam je ponovo zatvorio i sad radi, ali se povremeno jos pojavljuje isto. Moram da zamjenim plocu KIP-2060,ali korg radi tek od 07.01.09 tako da to nemoze da naruce nijedna
radionica(MusicStore,Thomann,...).Imam Tezgu za novu godinu, al nemam aranzer,tako da razmisljam da kupim PA 800, ili mozda neko zna gdje bih mogao tu plocu da nabavim, ili dali neko zna da to popravi(okolina Kelna) jer najradije bih zadrzao moj PA1x. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pomoc, problem |
|
|