|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Bilo ko na forumu,
dali mi neko moze objasniti kako da napravim tercu na Pa80 za sviranje kola mercedes(drugi i treci dio kola)a ja cu da upload-ujem terce za I dio kola(tj.A/Dm,... i ostale koje sam napravio jer te sam terce provalio brzo a ove druge za sviranje sevdaalinke su puno komplikovane).Ako neko moze da mi objasni nacin pravljenja takvih terci..,bilo bi mi od velike pomoci.Danas cu upload-ovati tercu bosanac A/Dm pa ocekujem vase kritike... Pozdrav, Jazz _______________________________ Premeshteno iz Chekaonice u Korg Vaxter
![]() |
#2 |
Otac nacije
|
![]()
Zdravo Jazz
Dobio sam na private poruku od tebe u vezi terci ali nisam imao vremena da ti odgovorim,i sada se javljam sa posla! Recimi kako i na koji nacin si do sada radio te terce sto imas. Jesi radio u drumkit sa semplovima? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
E pa bate bas mi je drago da si se oglasio jer sam postaop malo sumnjicav (SALA)...a radio sam sa semplovima na DK user-u. Svakoj tipki odredim sample, jacinu, transpose, efekat... i to je to od ostalih operacija ne diram nista jer ne znam za sta sluze...
![]() |
#4 |
Otac nacije
|
![]()
OK
znaci trebaju ti skale za niske terce. Prepisaci ti neshto od tih skala kad dodjem kuci i ako uspijem da uhvatim malo slobodnog vremena. Trenutno nemogu to na poslu da radim jer imam precih obaveza! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
OK. b'ate.
Hvala unparijed, Jazz!!!
![]() |
Favoriti |
Oznake |