|
![]() |
#10 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Čitam ovdje vaše postove i ne mogu vjerovati. Pa šta čete sad radi jedne još neprovjerene KORG-ove novotarije popljuvat KORG za sva vremena
![]() Čak je i zadrti KORG-ovac Cevap popizdio na ovaj Pa-800. Istina, najavljivao sam ga još prije 6 mjeseci kad sam se čuo s prijetelje iz KORG Italia, i tad mi je već napričo da će novi aranžer biti al pari s Pa1X. Prema specifikacijama je al pari, ali izgledom samo loša kopija. Mila majko kako je ružan. No prema svemu ima Cevap pravo, rađe još skupim par stotina €-ra i ubodem Pa1X Pro ili Tyrosa 2. A s druge strane ko ga hebe. Meni će Pa80 raditi poso garant do penzije i ne treba mi više. Samo nek se ne kvari. Isto tako kad je izlazio Extreme, očekivalo se je da će biti strahota dobar workstation, da bi već nakon par mjeseci bilo komentara tipa "Koji će mu qrac ona plava lampa" "Pa to je samo malo bolje nabrijani Clasic", "Ne vrijedi tih novaca ... " i sl. da bi danas taj isti Extreme postao legendaran, jer naravno majstori su si dali truda pa napravili materijale za njega. Tako isto će i za ovaj Pa-800 osim komentara da je preružan, da je loša kopija Pa1X, da ne vrijedi tih novaca i sl. da ne nabrajam biti užasno loš dok ga neki majstor ne nabrije i izvuće iz njega zadnji atom snage i mogučnosti. Kad na prvoj tezgi tako obrađen Pa-800 pokaže sve što može pojavit će se komentari "Je, stvarno je do jaja" "Mrak synth", "Nema šta, ni Pa1X ne zvuči tako", a u biti problem nije u KORG-u nego u nama, jer su nam apetiti i očekivanja nerealno visoki. A opet, iskreno napišite koliko u stvarnosti poznajete svoju sadašnju KORG-ovu klavijaturu. Ja na svom Pa80 sviram već skoro 2 godine i makar je za sad isprogramirana po mom čefu mislim da je nisam iskoristio ni 50 % njenih mogučnosti, a o samoj klavijaturi da neznam ni 30 % od onoga što bih trebao kao njen krajnji korisnik znati. Ovo nije podcjenjivanje, nego činjenično stanje. Jer da je toliko dobro kužim, napravio bih si svoj OS za sve što trebam. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, izasao, korg, novi |
|
|