|
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.04.2007
Mjesto: Tamo i ovamo
Godina: 44
Downloads: 523
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: Imam svasta
Interesi: Interesovanje za "tete" sa velikim sisama :D
![]() |
![]()
iskreno imao sam priliku da je probam, klavijatura je zlo, mada sto se tice boja to ces morati da se pomucis jako ih malo ima kod nas jer je klavijatura bila mnogo skupa kad se pojavila, pa su je retki kupovali samo oni koji znaju sta je kurzweil a sto se tice dal moze da se nosi sa tritonom, po meni malo je suludo uporedjivati tritona i korzweil-a zato sto je kurzweil generacijama ispred korga i po mogucnostima i po svemu o soundu netreba pricati to je sasvim nova dimenzija zvuka, mada kod kurzweil-a postoji vremenska zamka a to je da ce korg kod nas uvek imati cenu a na kurzweil ces izgubiti, moj kolega koristi i dan danas K2000V3 masna iz pristorije al radi nema da omane, reprodukuje semplove po meni cistije i bolje nego neke moderne klavijature, mada taj 2661 je ludnica samo treba sesti i napraviti ga, a setove i boje to ces teeeeesko ovde naci a ako ima neko naplatice ti debelo, znaci druze moras sam sesti i poigrati se s`njom da bi ti radila...bas momacki. Po meni ima najbolji klavir !
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
k2661 |
|
|