|
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.04.2008
Downloads: 125
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav svima.PA 800 imam skoro 2 godine,i menjao sam sve do sada uradjene OS,po uputstvu i sa resursima i nisam imao problema.Jedino mi se desava da mi se na displeju pojavljuju uspravne linije jedna do druge,ali sam primetio da se to desava kada je mnogo toplo ili kada zimi unesem korga u toplu prostoriju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
I meni nakon ubacenog novog OS,su se pomerile neke stvari u DK,umesto bongosa,kongi itd. svirale su cinele,naravno zagrejao sam stolicu i prepravio i radi ko DOXA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Semplovi(DK) koji su bili na PA80 a onda prebaceni na PA800 su pravili problem nakon ucitavanja O.S 2.1 taj je problem sada rjesen i sve radi kako treba.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Downloads: 748
Uploads: 2
Rekao HVALA: 1
![]() |
![]()
Ne znam da li si ubacio resource fajl posle ubacivanja OS-a, jer ako nisi najverovatnije da te je i to zezalo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.11.2007
Downloads: 548
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
i ja sam imao slicnih problema na pa1x pro kad sam stavio o.s 3.0 neke bubnjeve iz userDK nisu radili kako treba, pa sam vratio stari o.s 2.54 posto nisam imao zivce da sve to popravim i dan danas koristim o.s 2.54.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 29.01.2007
Downloads: 919
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 8 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
ja imam trenutno Problem na pax2, to da se cuje neki zvuk uz ritam i kad ritam zaustavim.Nakon sto smanjim bubnjeve do kraja prestane da pisti,pojacam ono opet.Probao sam mjenjati bubnjeve DK ali nista ne pomaze.Moze li neko konkretnije napisati rjesenje za ovaj Problem.Bez ovoga da System ponovo instaliram-jer to definitivno nije rijesenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, problem |
|
|