|
![]() |
#11 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Bolje da sutim...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
zašto svi kupuju KORG-a ?
Pa zato kad ga čitaš odozada pročitaš GROK, tako se glasaju prasci, a znamo da svi volimo svinjsko pečenje pa zato ![]() malo se zajebavam, ali ne samo da za KORG ima skoro sve za naći i da se za njega pravi tona stvari, nego KORG je u odnosu uloženo dobiveno trenutno jedna od naisplativijih klavijatura. Pardon ! Trenutno je TOP Sales model u pogledu uloženo dobiveno Ketron SD1, no dok ljudi shvate može Ketron i propast. Sviram aktivno već 20 godina, probao sam skoro sve workstatione od velike trojke (KORG, Yamaha, Roland), i uvijek su mi nekako KORG-ovi workstationi odskakali ispred drugih. Odnedavno sviram na aranžer, pogađate opet KORG Pa80, no stvar je u tome da mi je bio od prve jednostavniji za rad od ostalih, što ne znači da je jedna PSR 9000 Pro lošiji aranžer ili Roland tipa G-1000 ili VA synth. Stvar je u tome da sam prestar i preljen da bih iznova učio neke štoseve na drugim modelima. A vjerujte mi imao sam 10-tak KORG-ova i Yamaha i Rolanda, no nekako ge PRASAC :wink: najdraži. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Godfather
|
![]()
Ovaj kreso me uvek odushevi...
![]() @seadi Ne bih se bash slozio shto se prirodnosti zvuka tiche. Ja sam se do sada radio sa mnogo aranzera i workstationa i doshao sam do sledeceg zakljuchka:"Yamaha mi ima najprirodniji zvuk, Roland ima najbolje bubnjeve i bas, a Korg se najbolje uklapa sa zivim instrumentima". Ovo je, ipak, jako subjektivno mishljenje. Shto je marco rekao:"Sve, opet, od ukusa zavisi"...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, kupuje, vecina, zasto |
|
|