|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#61 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.07.2008
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 347
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: korg pa 80,Le
Interesi: u zadjne vrijeme pas BOB
![]() |
![]()
citam ove komentare i prolaze mi kroz glavu sve zajebancije u zivotu sto sam propustio zbog jebene svirke jebenih para koje stekas za te iste insrtumente bez kojih nemozes da zivis ako se ozbiljno bavis svirkom...i najgore od svega je i pored tog saznanja da ono sto propustis nece ti se vratiti ti opet izaberes svirku,instument...coveka naljuti sto ni ove godine nije otisao na more sa rajom,sto nije isao na zimovalje sa 15 ljudi u bungalovu,s trebom u Veneciju na 3 dana(vise nebih ni izdrzao)
![]() Na srecu nije toliko crno kao sto izgleda...pokupi se i na svirci svasta,treba,zena...radi se i na moru po 3-4 mijeseca nafata se poljakinja,slovakinja...ima se i tih para... al bar meni tesko padaju propustene svari u zivotu...takav sam! znaci,kupis li sint...pocni da se navikavas na propustene zajebancije u zivotu...pospanu voznju po noci ![]()
![]() |
#62 |
Drugar foruma
|
![]()
Narocito na pospanu voznju
![]() Mnogo toga propustamo u zivotu zbog svirke i para... mnogo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Evo ti savjet starog lisca
![]() Kupi ti sebi rađe Pa50. Kako je netko reko, odradi par svirki i nabacaj si u padže nešto para. Zahebi ekskurziju jer s obzirom da čete se 7 dana samo oblokavat jako su ti male šanse da češ nešto pobarit. Ako i nešto pijano uhvatiš bit češ vjerojatno toliko pijan da ti čuna uopće neče stajat il u najboljem slučaju da češ komada povalit al se radi alkohola nečeš ničeg sječat, ma čak ni imena koke koju češ zveknut. Mlad si, život je pred tobom. Pička neče nigdje pobjeć. I na kraju : Za ženama i tramvajem se ne trči. Ako pobjegne dođe opet druga Isto ko i tramvaj, a kao dobar muzičar imat češ recki na patku kolko ti srce želi. Vjeruj mi, ja sam poslije 50 recki presto brojat, a to je bilo prije 15 godina ![]()
![]() |
#64 |
Drugar foruma
|
![]()
E...**bi ga Kreso! Upropastio si nam sav trud! Pa svi mi "malo iskusniji" istupili smo sa idejom da je bolja ekskurzija i ti sad....
Mora da te jos drzi od imendana ![]() ![]() Cekaj samo da te pajdo Svirko procita! p.s. Nego, kako je tvoja "ekskurzija" za Sv. Nikolu prosla? |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Kreso prijatelju,
Znaci da si igrom slucaja "recke" biljezio u neku svesku,onda bi ih bilo i po koricama. ![]() Mnogo si "burgijao" brate dragi.... ![]() Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
![]() o kecanju....to samo nasa masta radi.... kad sam se ja spremo na te exkurzije ponesemo kurtona,mozemo cijeli autobus ovit u njih i na kraju nista,al prije toga sve splaniramo ko ce koju..kako..na cemu...koliko puta itd...i toliko se uzbudimo da vec pet puta svrsimo u autobusu misleci na to i na kraju nista. a ta sto si je pikno,ako je nisi tu opalio,neces ni u spaniji ni u veneciji ni na marsu ni nigdje...ako ce ti dat dace ti i tu.... a sto se tice uspomena....u samo tri kafane imam ljepse uspomene nego na sve exkurzije i cijelo skolsko doba... i da nadodam...prosli vikend smo imali svirku 250 km od mjesta gdje zivim.subotom. u nedelju ispala jos jedna pa nam je organizator hotel platio tu gdje smo svirali subotom i krenuli oko podne nazad prema njemu...nekih 80-100 km nazad. popakovali stvari sve u auto i polako....ja gitarista i pjevac. e to je zajebancija i dozivljaj uvijek iznova. malo sviras,nagledas se,vidis svega i svacega poslije u hotel pa lokanje,normalno povedes i neku sasobom....sutra vec druga prica drugi svijet drugi dogadjaji...itd....
NEIGRAJ SE SA ZENSKIM SRCEM,ONO JE JEDNO!!!......igraj se sa njenim sisama...njih su dvije... Promijenjeno od al bundy (10.12.2008 u 17:55 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Godfather
|
![]()
Jebem li ga, pa shta sam ja onda radio na tim ekskurzijama?
![]()
![]() |
#68 |
Drugar foruma
|
![]()
Kupis aranzer i vezbas, a posle ce biti i zena i para i alkohola... Isplati se!!!
![]() |
#69 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
vaxtere,to sto mi nismo kecali....to nije do riba nego do nas...
![]()
![]() |
#70 |
Godfather
|
![]()
Meni ekskurzije bile ikibana uvek...
A tek ove fakultetske... Milina... ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzer, ekskurzija, ili |
|
|