|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#36 |
Drugar foruma
|
![]()
E ovako:
Te prazne price o kresanju zaboravi, od toga nema nista! Drugo pice, pa mozes piti svagdje jebes alkohol. Znam sta je tvoj problem, vidi druze sve zavisi u kakvoj su ti roditelji finansiskoj situaciji, to je mnogo para za ljude koji zive u ExYu, ali moras imati na umu da te i roditelji iskusavaju!!! Namjerno ti ponude takvu soluciju da vide sta ces odabrati, ako odaberes klavijaturu bice ponosni i pricace to citav zivot kako je njihov sin pametan i nije bacao pare dzaba, a platice ti i ekskurziju vjeruj mi.. To je samo fora.. Moj slucaj: Zivio sam u Bosni rat jebiga itd.. E sad kakve ekskurzije kakvi bakraci jedva se zivilo, a ja ucio svirat na nekom starom Casiu, tj. ucio svirat kad ima struje hehe.. Eh onda dodje 18 godina i pita me majka oces sine klavijaturu ili Vozacku? Ja kazem klavijaturu ona kaze ajde polozi vozacku, a kupicu ti i klavijaturu ja pristanem i polozim, onda nakon 2 mjeseca dodje i kaze sine oces klavijaturu ili auto, ja kazem jebes auto ocu klavijaturu da zaradim love, a bice auta kasnije, vazno mi je da startujem, a ona kaze joj sine sto si pametan i kupi mi klavijaturu, a nakon par mjeseci i auto od 4500DM (Njemacki maraka) sto je tad bilo povelika svota, a klavijatura je bila Korg Is50 i kostala 2700 DM, to ti je moja prica i iskustvo pa sad razmisli.. ------------------ Sto se tice ekskurzija: Kad pocnes zaradjivati sa klavijaturom ekskurzija ce ti biti svaki dan, sjecam se tek rat stao niko nemoze na more, a ja odem sa svojim autom na dva dana od dosade narokam se dole neku picu zbarim i tako godinama.. Kad imas svoj dinar onda je lako, a poslije ekskurzije ces gledat odakle je vedro i opet zavisit od roditelja..
PA1x Monster Promijenjeno od fostex (06.12.2008 u 16:06 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
aranzer, ekskurzija, ili |
|
|