Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Alati tema Display Modes
Star 06.12.2008, 16:02   #36
fostex
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 01.04.2005
Downloads: 125
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Interesi: Muzika, Comp...
fostex befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
fostex pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

E ovako:

Te prazne price o kresanju zaboravi, od toga nema nista!
Drugo pice, pa mozes piti svagdje jebes alkohol.
Znam sta je tvoj problem, vidi druze sve zavisi u kakvoj su ti roditelji finansiskoj situaciji, to je mnogo para za ljude koji zive u ExYu, ali moras imati na umu da te i roditelji iskusavaju!!!
Namjerno ti ponude takvu soluciju da vide sta ces odabrati, ako odaberes klavijaturu bice ponosni i pricace to citav zivot kako je njihov sin pametan i nije bacao pare dzaba, a platice ti i ekskurziju vjeruj mi..
To je samo fora..

Moj slucaj:

Zivio sam u Bosni rat jebiga itd..
E sad kakve ekskurzije kakvi bakraci jedva se zivilo, a ja ucio svirat na nekom starom Casiu, tj. ucio svirat kad ima struje hehe..
Eh onda dodje 18 godina i pita me majka oces sine klavijaturu ili Vozacku?
Ja kazem klavijaturu ona kaze ajde polozi vozacku, a kupicu ti i klavijaturu ja pristanem i polozim, onda nakon 2 mjeseca dodje i kaze sine oces klavijaturu ili auto, ja kazem jebes auto ocu klavijaturu da zaradim love, a bice auta kasnije, vazno mi je da startujem, a ona kaze joj sine sto si pametan i kupi mi klavijaturu, a nakon par mjeseci i auto od 4500DM (Njemacki maraka) sto je tad bilo povelika svota, a klavijatura je bila Korg Is50 i kostala 2700 DM, to ti je moja prica i iskustvo pa sad razmisli..

------------------
Sto se tice ekskurzija:

Kad pocnes zaradjivati sa klavijaturom ekskurzija ce ti biti svaki dan, sjecam se tek rat stao niko nemoze na more, a ja odem sa svojim autom na dva dana od dosade narokam se dole neku picu zbarim i tako godinama..
Kad imas svoj dinar onda je lako, a poslije ekskurzije ces gledat odakle je vedro i opet zavisit od roditelja..

Promijenjeno od fostex (06.12.2008 u 16:06 sati)
fostex je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
aranzer, ekskurzija, ili

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 18:20

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije