|
![]() |
#71 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
ja sutra idem da dogovorim srpsku ,ali nemam predstavu koliko da trazim...uopste ne mogu da se setim za koliko smo proslu radili...mislim da cu reci 300 e za nas dvojicu ( meni 170 pevacu 130 jer je moje ozvucenje...)
![]() |
#72 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
I ja evo već gledam gdje za pravoslavnu...
Oko pregovora vidim da su pojedini cicije a sad Decembra prave zaključne fešte na kojima će spucati 1000-2000eur...Ali bez muzike,jes vidio fazona?...U svakom slučaju NEMA više rada za male dnevnice kad jedan fajlaš pogodi 200eur za novu a ja se poredim cjenovno s njim sve mi se smuči...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#74 |
Drugar foruma
|
![]()
Sviram sam u jednom restoranu u Montrealu. Cena je 700$ (po danasnjem kursu 500 evra). Vodim i porodicu, tako da cemo biti zajedno (koliko-toliko).
Za pravoslavnu sam jos u pregovorima mada se nadam da bi smo to trebali resiti do kraja nedelje. Mislim da ce cena biti ista! Ukoliko ne plate koliko trazim, uvek mogu da nadju, kako Alix kaze, nekog fajlasa! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 06.02.2008
Godina: 41
Downloads: 2044
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 7 puta u 7 Postova
![]() |
![]()
BALLABOBAND treba da ponizavas ni kolege koji sviraju i za 150 eur novu godinu. Jer ni ti nemas 1500 eur cito u dzepu. Nego to podeli vise vas. A nije ni bitno ko svira za koju cifru. Bitno je da su ljudi nasli posao za taj dan. Mozda je ta cifra od 150 eur srazmerna lokalu u kome se radi. Ako lokal ne prima vise od 100 ljudi i uplata bude mala. Ne mozes da trazis gazdi 2000 eur. I jos nesto. Nemoj da mislis da ljudi koji sviraju za 1500 i 2000 eur su mnogo bolji muzicari od ovih sto sviraju za manje pare. Svako se bori za sebe i ne treba tako da razmisljas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Isparavka. Hteo sam da kazem da NE TREBA a napisao sam treba!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Ja slavim sa svojom devojkom, tj. buducom zenom!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
A i ti Ivane,mogo si sve te svoje izjeve da staviš u JEDAN post a ne da pišeš 3 posta...
Dakle imaš dole desno od teme funkciju EDIT i sve staviš u jedan post...Ubuduće malo pazi,ok?
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
@ rolandinjos -pa za obicno vece radimo nas dvojica za 120-200e zavisi sta radimo. proslave firme,krstenja,slave i to 200e,a kafice i te fore 120e...uglavnom,ne radimo ispod 100e,to je donja granica,ona zadnja...
sto pitas?
![]() |
#80 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 11.01.2008
Mjesto: Austrija
Downloads: 1359
Uploads: 2
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Roland G70 i Korg PA2Xpro
![]() |
![]()
Ja sam bio nudjen sa jednim pjevacom amaterom da sviram u klubu sa jos dvojicom, znaci nas cetir za 600 eur u jednom klubu koji prima oko 170-200 ljudi. Stim da za razglas ide 100eur klubu a rezervacija ce najmanje biti 25eur po stolici. Za tu ludu noc klub ce najmanje 4000eur da zaradi a mi ??? Naravno da nisam pristao, radje idem sa drustvom i porodicom da slavim pa ako treba ponesem i kljavu da se zezamo i tako. Ja mislim da je ovo gore navedeno mala ponuda a za ovu dvojicu da nepricam jer ljudi ne sviraju po 7-8 god. vise aktivno a od instrumenata isto nemaju nista sto nam je potrebno za danasnju svirku. Cekam jos malo ako bude nesto ozbiljno ako ne, zna se SYLVESTER PRIVATE PARTY.
Poz. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
godina, nova |
|
|