|
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 13.05.2006
Godina: 45
Downloads: 51
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
potpuno se slazem sa martinez.iako ja licno neslusam ovaj stil muzike neznaci da je taj stil muzike smijesan nimalo.svako imaj svoj licni ukus sta slusa,ali kao muzicar nebi trebo niko da se ismijava nikakvom stilu muzike pa makar to bilo samo udaranje po kantama,za mene licno nema loseg i dobrog muzicara ako se ljudi bave muzikom i sviraju ono sto se njima a i njihovoj okolini svidja.ali nemora se cak ni okolini svidjati bitno je da se sviracu svidja ono sto svira pa ako meni to nepase neznaci da je on los muzicar ne go da ja nemam ukus za njegov stil muzike.ali kao sto je reko martinez oni su velike zvijezde medju ljudima koji vole taj stil muzike,a ti mozes preslusati par drugi sviraca i pjevaca sto sviraju tu vrstu muzike ih onda uperediti sa drugima,i onda tek mozes da vidis dali su oni smijesni ili su ozbiljni muzicari,ja lico nebi nikome kao muzicar se ismijavao a pogotovo nekome ko je sa svojom muzikom stigo i do radio i tv prenosa i ko je dobro slusan medju ljudima koji vole taj stil muzike,a ja od tezge nisam dalje mako.
Promijenjeno od alija9 (29.11.2008 u 10:09 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
hit, novi |
|
|