Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Ostali Instrumenti > Kutak za harmonikaše

Kutak za harmonikaše Pravo mesto, za pravo pitanje ;)

Alati tema Display Modes
Star 28.11.2008, 20:59   #24
MileGuerrini
Banovan!

Registrovan/a dana: 01.07.2008
Downloads: 26
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
MileGuerrini befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Opet pocinje prica bez kraja, ova je bolja, ona,....
Ma ljudi sto puta sam rakao, zna se koje su harmonike kvalitetne i vrhunske, OSTALO JE STVAR UKUSA!!!!
Ja imam PRESIDENT ORO, iz '96.g. i bolja mi je od bilo koje dvojke iz 70-80.g, a Dallape i ne usporedjujem!
A jedan moj jako dobar prijatelj je nedavno nabavio Settimio Soprani Artist 6!!!!!
Po meni- kraj svijeta, savrsenstvo savrsenstva, mala, lagana, glasna, prekrasan ton...
ma sve tip-top! '58.godiste i platio ju 11,5 milja evra, Da 11500€!
Sve stima, harmonika savrsena, ali nije duplo bolja od moje nego mozda samo za hiljadu evra!
Ali nema to veza sa temom!
Bitno je imati pare, isprobati svasta i uzeti ono sto ti pase najbolje!!!!
Bila to Beltuna, Siwa, Guerrini, Dallape, itd....
(Ko cura, nije bitno kako se zova, bitno je da ti pase),
Guerrini i Dallape su najpoznatije kod nas ali eto; Zare svira Siwu, Djokic Sonolu, Bane Scandalli, a da ne spominjem Ionicu i Mexicana; Weltmeister!!!!

Kolega moj bi rekao "bitno je kako sviras,a na sta nije bitno"

I jos bi se nadovezao, sto se tice NOVIH NEKORISTENIH harmonika!
Istina je da su one '70 ih sladje i sl. ali ja vjerujem da ce novi Presidenti i Siwe za 30-40 biti isto takve!!!
A harmonika kao i svaki drveni akusticni instrument moze biti odmah dobra a i ne mora, moze se "usvirat", a i ne mora, a moze bit bolja nakon 20-ak god. A I NE MORA!!!!

Jeste kad culi one price harmonikasa; "isao sam u Italiju, probao deset harmonika, istih, dvojki, trojki, ni jedna mi nije valjala i onda je sef izvukao ispod pulta dvije i odlicne!!! I kupio jednu od tih i sad je super!!!"
Htio sam reci da su i sad takve nove!!!
Svi koji kazu da nove ne valjaju nisu imali priliku probati NOVU koja valja (ona ispod pulta)!
MileGuerrini je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
harmonike, kupnja, nove

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:39

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije