|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam jedan problemcic sa Sound Forge 8, znaci prikopcam klavijaturu u audio in, i to je sve ok (cuje se sve, i tamo dize ono zeleno za jacinu) . Ali kada koji god ton stisnem na klavijaturi ono jos jednom ponovi zamnom, kao da je ukljucen eho ili nekakav efekat, i kad se to snimi, tako tog efekta nema. Znaci kao da iskljucim taj eho, zato sto me ometa kad sviram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gospodar uploada
Registrovan/a dana: 05.02.2007
Mjesto: Šabac
Downloads: 1733
Uploads: 163
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 27 puta u 17 Postova
Instrumenti: korg-Pa4x
![]() |
![]()
kad stisnes record,pojavi ti se novi panel...e na njemu imas kvadrat pored kojeg pise MONITOR..tebi je stiklirano to i zato imas "eho" pri snimanju,to je u stvari latency tvoje muzicke karte(koja je pretpostavljam integrisana ili u klasi najjeftinijih pci karti)..samo to nemoj da bude stiklirano(MONITOR) i problem ti je resen..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
Uspio sam to da rijesim, samo sada ne vidim gdje mu je gradica jacine. to je malo zeznuto. sve u svemu, hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
A jesi ovdje probao isključit:
1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. Promijenjeno od vingula (25.11.2008 u 15:00 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
efektom, forge, problem, sound |
|
|