|
![]() |
#81 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
DrumKits User koje su radjene na unutrasnje samplove, ne na RAM ne rade nijedan.
Sve je pomesano. Sada radim jos jedan test sa formatiranjem Sinta i onda zovem KORG Italy da im jebem sve pod spisak.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nedime kako si mog'o da im kazes da te KORG mrzi a moderator si na njihovom sajtu
![]()
![]() |
#83 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Sada sam vec konfirmirao, i posle Format isto sranje...mamu im, odo im jebat sve.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
ljudi ili ja negdje grijesim ili nesto nije kod mene u redu.sve ucitam po redu a nema ga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Cega nema?
|
![]() |
![]() |
#86 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
Sta si bre Nedime testirao zadnjih mesec dana koliko pricas da je taj OS kod tebe? I jos nesto u poverenju...meni svi bubnjevi rade... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#87 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Za sad problem je na PA800, za PA2X neznam. To sto sam ja imao nije bilo finalni OS.
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Vredan član društva
|
![]()
meni sve radi i necu zvati italiju nemam kredita na mobtelu.Svidja mi se novi sax i fing bas
al neznam sta sam ceko pola godine,duze nego neku djevojku |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.07.2004
Mjesto: Austria-Graz
Downloads: 1378
Uploads: 9
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
vrati mi 1.60.i sve prazno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
meni rade svi dk najnormalnije znaci i oni dk od fabrickih i od semplova...........
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korga, novo |
|
|