|
|
Vesti Nova oprema, vesti iz sveta, zemlje (Ne ležati na zemlji, može da bude hladno) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Godfather
|
![]()
Srecna slava, domacini!
![]()
![]() |
#2 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Srecna Slava!
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
Здрав си ми брате Марко! За здравље нашега свакога кума и пријатеља, ортака и побратима, старога и младога, милога и драгога! Ђе гођ нам је који, што нам их је ђед и отац стекао, и ми млади након њих, од сињега мора до тихога Дунава, и од које гођ који вјере и закона био, а нашему дому и нашему роду добра хтио, свакоме бог помогао и свакога унапријед помакао, колико је воља милога господа бога, ако бог да! За здравље све господе ове! Који су доспјели и приспјели ове године, да бог да и лијепа милост божја да дођу и приспију и догодине, и много љета. и година, а све за нашега живота, ако бог да! Који ли ни кум и пријатељ није дошао и приспио ове године а жудио да дође и приспије, бог удијелио да дође и приспије на свако мјесто ђе он срећу и благо дијелио, акобогда! Вазда, мој брате, наши кумови пријатељи напијали и бога молили у наше домове за наше здравље, а ми са земаном божијем у њихове домове за њихово здравље! Помогао господ бог и нас и наше кумове и пријатеље, ђе гођ ми и наша ђеца и наша браћа за њих чули, отоле се поздрављали, ђе ли се на путу ил' на дивану виђели и састали, и отоле се поздрављали, и један другом о части и добру радили, у лице се љубили, један другог за здравље питали добријем срцем а правом љубави! Да бог да и лијепа милост божја да за наше кумове за пријатеље вазда чујемо добри и честити глас; и у њима да имамо добру узданицу, а такођер и они у нас! Да бог да ђе гођ био врсни род, а богати дом, прави ришћанин, а снажни Србин, неки нам био суђени кум, а неки прави пријатељ, неки ортак, а неки побратим! Помогао јаки господ бог и нама и њима са сваке стране а с небеса најбоље! Да бог да и милост божја, с кумовима се кумили, све с драге воље, без никакве невоље, с пријатељима се пријатељили с чистом љубави по ћару, по гласу и по закону Ристову! Старе да држимо што нам је стекао ђед и отац, а нове и сретне да прифатимо по заповијести и вољи божјој. Да бог да и милост божја да се наши кумови и пријатељи кажују и познају на дивану господскоме, на мегдану јуначкоме, на сабору братскоме, по имену поштеноме, по кољену јуначкоме, по ћеси пуној, по сабљи бриткој и по свакој доброј и честитој срећи, каконо се познаје и даница звијезда међу свијем звијездама на истоку јутреноме! И већ куд ћемо даље? Но нашијем кумовима и пријатељима дај боже лијепо здравље, на путу добри ћар, међу људма поштени глас, а најбоље боже помози нас који смо овђе данас! И здрав Марко надај се Марко!
Такође и свим осталима који славе Микелију, Бељи и осталима за које незнам срећан св. Арханђел....... Тесла
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Neka Vam je Sretna Slava !!!
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala svima od srca!Tesla hvala brate,hvala pobratime moj,hvala od srca
![]()
![]() |
#6 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
e da imam kako (tj da nemam obaveze) sutra bi dosao veruj mi............
pozzzzzzzzzzzzzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (21.11.2008 u 02:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banovan!
|
![]()
Mare legendo prvo želim da ti čestitam slavu, nek je sa srećom u zdravlju i veselju je proslavio sa svojom porodicom i svojim bližnjim ....
A buraz gdje stavi ovu sliku, sad ću monitor da sažvaćem ![]() Vrlo rado bih se pridružio slavlju, ali na žalost ne izvodljivo ..... dam ti adresu da mi pošalješ jedan litar kruškovače .... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala brate!Stize kruska
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |