|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#141 |
Odomaćeni član
|
![]()
Evo danas bio na sajmu glazb.opreme u ZG.i probao ga i pitam covijeka koji je glavni zstupnik Yamahe za HR i kaze mi 30 000kn
![]() |
#142 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
evo bas sam slusao sta ja znam iskreno mene ne zanima ovaj stil ...ne kazem da nije dobro al ja ipak sviram nesto potpuno drugacije ovo mi vise zvuci kao albanska muzika...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ajd mi reci cijenu XS6? Moze i na PM!
![]() |
#144 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.03.2007
Downloads: 873
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
![]() |
![]()
nemas sta pricati napamet legedno evo ti dokaz fino otidji na sajt a nemoj te neke bezveze cinjenice iznositi kad su netacne...to sto je tebi puno love druga je stvar a bogami bez instrumenta nema ni svirke to je sigurno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Hvala na komentarima i komplimentima Alene, i da, radim najvise taj stil, juzno
od Srbije dole pa sve do bliski Istok, najvise sa Arapima i Grcima...za njih sam BOG. A i njihov jesam, od tamo dolazim i sa time sam odrastao. A Amerikanci kazu da NECIJE SMECE JE NECIJE BOGATSTVO.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Odomaćeni član
|
![]()
JEl ti to meni ili Nedimu?
![]() |
#147 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 02.06.2008
Mjesto: HR
Downloads: 1685
Uploads: 11
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 26 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa5x, Ketron Event,Yamaha Genos2
![]() |
![]()
evo danas prvi put probao Tyros 3 mogu reci da jako ljepo radi sa tvornickim postavkama ,a sa semplovima sigurno puno bolje to nisam probo.
jedino sto je malo preskup mislim da nevredi te novce koliko traze jest novi model,ali previse para ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Puno je to novaca.
Za bilo koji sint koji ide u svatove i kafane... Nedime ,zašto ne napraviš par semplova za tyros? |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Razmisljao sam o tome al nevidim veliki potencijal, neznam dal mi se isplati da
potrosim 3-4 meseca na takav projekt a vrlo malo ljudi ga imaju il pitaju za njega. Ako ikad budem radio ista za T2 il T3 bice da uzmem T3 direktno.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Drugar foruma
|
![]()
A T3 u USA bice oko 4 hiljadarke.[/quote]
Tyros 3 sa tri godine garancije ja sam platio u SamAsh radnji $3600.00. A sto se tice zvuka i kako izbacuje semplove pa cak i nesredjen je "masniji" nego Tyros2. A sa recimo Jocinim setom to treba da cujete. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
ili, nesto, novo, presminkan, tyros |
|
|