|
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Kad sve sredis, cim udjes u Music Finder sa desne strane ekrana imas opciju da ih klavijatura redja po imenu ritma ili pesme, po tempu uzlazno ili silazno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Hvala druže.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ja sam cak isao dotle da sam sve fabricke izbrisao, ali mi je za to trebalo mnogo vremena, jer se brisu jedan po jedan.
Ako budes imao zivaca za taj posao, kliknes na record koji hoces da brises, ides na taster 8 (edit), onda sa desne strane ekrana DELETE, pa ok. Posao je crnacki, ali se isplati, onda ti je klavijatura sredjena do daske. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ti takodjer sviraš tyrosa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne, PSR 3000. Ali su softverski vrlo slicni. Kao uostalom i sve PSR.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
da .primjetio sam to.
U stvari to je i normalno... u svakom slučaju hvala ti za ovo maloprije.to me zanimalo neko vrijeme .Malo sam nešto bio shvatio i sam,ali na kraju sam odustao od te ideje...MOJ music finder... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Samo stvar navike. Ja sam navikao da radim tako i to radim najvise sto me uzasno nervira kad cujem da neko izmedju dve pesme mota onaj tockic i ono postepeno usporavanje i ubrzavanje ritma. Ovako idem direktno na tempo koji mi odgovara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 27.10.2007
Downloads: 293
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
da ali trebas imati vise od 7-- kb u samoj memorij klavijatura tako da mozes sve svoje izbore MUSIC FINDER podesiti sa svojim ritmova,tako da nema sanse da se to uradi na psr 1500 ili 3000
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
3000, jacina, psr, ritmova |
|
|