|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Sinoc sam prvi put probao vocalist na pa800,radi ali mi se desava da kad ga pojacam pisti i uji mikrofon. a i kad pevac ne peva kad pojacam pisti i uji.Kako to da sredim posto nikad nisam radio sa vokalistima?Na glavnoj strani kada prebacim na stranicu mic smanjio sam do kraja ekvilajzer i u global sam ulazio i smanjio na ekvilajzeru sve do kraja i opet pisti.Kako to mogu da sredim?Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
kazi mi care jel si povezivao na aux u mixetu ili samo onako direkt u klavijaturu???
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BANANOVAN na sopstveni zahtev!!!
Registrovan/a dana: 06.12.2004
Mjesto: Sabac
Downloads: 688
Uploads: 14
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 42 puta u 39 Postova
![]() |
![]()
Nemoj pojacavati gain do kraja, tamo sa zadnje strane kod ulaza, i ugasi zvucnike na klavijaturi ako su upaljeni, stvaraju mikrofoniju...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Gain mi je bio pojacan samo malcice,otpozadi gledano nije bilo ni na 9 sati a zvucnike od klavijature sam ugasio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
najvjerovatnije si upisao tudji global pa ti se to desava
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
Uf,pravio sam jedan set od neka tri seta pa sam nesto ubacivao i sa svog tritona a global je vec bio u tom setu koji sam nadogradjivao i u koji sam ubacivao ritmove i boje sa druga dva seta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
ako resis i ako je onako kako sam ti napisao molim te da napises to ovde da znaju i ostali jer ja sad trenutno nemam vremena.........
pozzzzzzzz
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Resio sam problem i sa pistanjem.U GLOBAL-u,pa na MENU,pa u VOICE PROCESSOR na prvoj stranici imaju opcije PAN i VOLUME.Taj volume,verovatno za lead mi je bio pojacan na 0db i zato mi je pistao vocoder.Smanjio sam i sad mi radi super.Bas sam sinoc pustao terce i super radi.Zahvaljujem se svima koji su izasli u susret da pomognu.Hvala carevi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
pa800pistanje, ujanje, vocalist |
|
|