|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 31 puta u 25 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
![]()
Nov X5D? Daj Alix jesi ti siguran? Da nije X50? Prije bi trebao biti novi N5EX u trgovini, vec X5D.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jes svegami...Pardon oko cjene...Dakle cjena se digla na 495eur,inače kod njih imam 15% popust pa sračunaj koliko košta...Aha,evo i linka da nebi rekli da izmišljam kvake...Eto,još uvjek osto na lageru ko i moj Extreme kojeg sam po nečijim teorijama preplatio a nikad nije bio otvaran,tvornički zapakovan ali na lageru ga založe negdje u đavla,i kad ga nađu prodaju za manje pare...Evo i obećani link:
http://www.glasbeni-center.com/index...=2095&zaloga=1
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kod nas povoljan trinity je oko 600 evra
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
"povoljan"
Jarane kod nas ih ima i za 400eur ko nov,iz studia... A ne znam neko je spomenuo od kolegi da može naći V3 u Hrvatskoj za 500eur al su rjetki...
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
![]() |
![]()
Da, jako su rijetki. Mene je baš taj pogodio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
|
![]()
A kolege jeli moze X3 ili jos bojle T3 da se povezi nekako sa korgom pa 80 pa da se vuce boje neke ili tako slicno?
Promijenjeno od Svirac bt (19.11.2008 u 12:59 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Naravno da može... Tomu služi MIDI.
Ja sam svoje spajao i radi savršeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg |
|