|
|
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, èi¹æenja, izmena dirki, mikroprekidaèa, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
dobro salu na stranu. verovatno je nasao svako za sebe metodu kako da ocisti instrument ali ako vam se desi kao meni sto je u toku svirke prosut neki hladan caj po desnom delu klavijature ako se ne ocisti odmah uffffff sve se zalepi i posle muka da se ocisti. to mi se desilo dok sam svirao Tyros1 a on em pun dugmica a jos i tesko da se ocisti sve izmedju. A ovo za maramice za bebu nije sala probao sam sa tim i posle sa suhom pamucnom mekanom krpom i jako se lepo ocisti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Poèetnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.03.2008
Mjesto: Jezevica, Pozega, Srbija
Godina: 37
Downloads: 320
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG Pa 80
![]() |
![]()
Postoji sretstvo za ciscenje plastike, moze da se kupi u prodavnici kompjuterske opreme. Naprskate na neku krpu i samo ocistite. Extra je stvarno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan èlan dru¹tva
Registrovan/a dana: 10.05.2008
Mjesto: Loznica, Srbija
Downloads: 1186
Uploads: 1
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 9 puta u 9 Postova
Instrumenti: Korg PA 800
Interesi: Muzika, kompjuteri, radio, zene...
![]() |
![]()
Samo cesce brisati suvom mikro-fiber krpom, uz pomoc cackalica i stapica za usi...
![]() |
#4 |
Poèetnik forumacije!
|
![]()
Moj korg eno visi na balkonu na striku......susi se................................................ ..........ma malo sale nije na odmet
Prvo vlaznom krpicom a zatim suhom i to je to-i ne dozvolite da vam prilaze sa picem u ruci!!!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
Èi¹æenje, klavijature |
|
|