|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Suludi Moderator
|
![]()
Korg Pa50,60,80 su kompaktibilni da loadaju stvari od i-serie.
1)Stavite disketu sa stvarima(ritmovi boje) u klavijaturu. 2) Na dugme DISK pritisniti da se pojavi opcijoni displej. 3) Kada ste dosli na LOAD stranu selektirajte (FD) sa F1. 4) Ako hocete disketu od tipa i30 da citate, pomjerajte SET ordner u prvu polje na displeju sa Tempo/Value reglerom i pritisnite F3 open (fajl otvoriti). 5)Pomjerajte " STY " u prvo markirano podrucije na displeju sa Tempo/Value reglerom. 6) Sada mozete kompletan "STY" ordner loadovati. Ostalo je sve isto. Ako hocete jedan ritam isti je postupak kao kod normalnih PA disketa. Ovo sam preve ili pokuso da prevedem iz upustva za KORG pa 50. Nadam se da ce onima koji su prije imali i-serie a sad pa-serie da ce im pomoci. Kod loadinga moze trjata malo duze nego normalno zato sto se Stylovi moraju prvo konvertirat u klavijaturi i moguca je prerada jacine zvuka programa i tako dalje. Pozdrav Alen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Alene druze, nikakvo konvertiranje ritmova nije u pitanju. To su dva razlichta formata, koje PA serija moze da chita, samo joj treba vishe vremena da ochita I seriju. I naravno nijedan ritam sa I serije na PA seriji nece zvuchati tako dobro kao na I seriji ako ga ne doradish na PA seriji. Imao sam i30 sada imam Pa1xPro. Znam sta pricham. Treba dosta raditi na sintu i mijenjati opcije da bi oni zvuchali dobro. Ima dosta posla oko toga. Nije samo uchitaj i vozi, ne moze tako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Suludi Moderator
|
![]()
Cevap, jarane, ja sam mislio samo pomoci i sve sam napiso onako kako u upustvu stoji, jer ko zna ko je kakve ritmove prije imo na i-seriji, mozda se isplati prerada.
Pozdrav Alen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.08.2005
Mjesto: Danska
Downloads: 4515
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
U uputstvu ne stoji da korg konvertira ritmove prilikom uchitavanja, vec da ih "CHITA" tj. "PREPOZNAJE"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Rasime buraz, ne znam o PA1X al ja imam PA80 manual, proveri jos jednom, a isto na moj PA80 dok ucitavam stylove od I30 na DISPLAY pise CONVERTING pa ono cekas. Alene dobro je to sto si rekao, ima ljudi stvarno sto su imali dobre ritmove na I30 a isto i ja, sve sam to na PA80 prebacilo, al POSLA???
UUUUUUHHHHHHHHHHHHH |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, loadiranje, serie, stvari |
|
|