|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jeli Gala jeli to stvarno dobro kako pise u specifikacijama?Jeli li ima iskustvo jeli vredi da se uzme?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
cuj buraz da ti budem iskren nisam probao niti vidio uzivo.....al onako na oko ne izgleda lose,pazi sad nebi bilo lose da pogledas cuj firma nije poznata pa i ne moze cjene lupati,cuj moj ti je savjet da se zainteresiras i probas negdje u nekoj trgovini..od behringera vjerujem da je puno bolja al ima i behringera dobrih,nisu svi losi,pazi neki behringer za 200 eura sigurno ne valja al ne mora znacit da i ovo ne valja...pazi izgledom su kopirali dynacord PM vjerujem da su i po zvuku,nisu 100% al nek su 50% dobro je behringer kopira 4%.....ja ne sumnjam radi to sigurno fino..uvijerio sam se i ugodno iznenadio u neke nepoznate marke....nemoj letiti kupovat potrazi taj mix da isprobas steta ga je propustit mozda je stvarno dobar....
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
![]() |
![]()
ja sam probao ovaj mixer ima ga moj kolega pa ga ponekad nosimo kad idemo dalje, jer je mali i veoma lak, zahvalan je za transport, shto se tice sounda nije loshe sa dobrim aktivnim kutijama moze lepo da se cuje, ja sa njime ozvucavam i jedan akustican orkestar sa zivim instrumentima, e mana mu je shto ne moze da mesha 2 efekta odjednom, ima kao neke unpred definisane kombinacije efekata, ali su uzas, ja licno i moji kolege koristimo samo reverb/hal, ali mislim da bi to bio problem za vecinu pevaca koji su navikli da im eho u drugoj strofi pichi josh reci iz prve
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
1204fx, behringer, ili, mixer |
|
|