Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Alati tema Display Modes
Star 03.11.2008, 13:26   #23
x3meSRB
Odomaćeni član

x3meSRB's Avatar

Registrovan/a dana: 06.10.2007
Mjesto: Balkan bre
Downloads: 445
Uploads: 12
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
Instrumenti: PA1X 96mb + usb
x3meSRB befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

neznam al ja sam isto bio u dilemi, jeste da je pa1x tezi i manje ram memorije ima, ali kad se zagreje stolica i sve to sredi taman ima koliko treba, e jedino sto bi rekao da je prednost pa800 je tezina, i usb 2.0 prikljucak za flesh memorije itd...

moje misljenje (ne zelim nikoga uvrediti ovim ovo je samo moj stav)

pa1x
----------------
bolje dirke, metalno kucishte, lepshi sound i izgled, mp3 board oko 80evra(duplo jeftinije nago na pa800)

pa800
----------------
vishe ram memorije, vishe opcija u podeshavanjima i dodatni EQ, lakshi za transport, pamti semplove za razliku od pa1x ....

e to su moja zapazanja iz prve moze josh da se kaze, al neka svako nadje shta mu vishe odgovara pa uzimajte prema svojimn potrebama a ne shta vam drugi kazu, jer ono shto je meni dobro i treba mi, nekome je mozda suvishno.... pozZ i nadam se da sam pomogao onima koji tek treba da budu u ovoj naizlged nereshivoj dilemi......

p.s. polemika "koja je bolja pa1x ili pa800" me podseca na ono staro pitanje..... shta je starije, kokos ili jaje???

Favoriti

Oznake
ili, korg, kupit, pa1x, pa800, pro, sta

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 03:28

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije