|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#20 |
Nishki
|
![]()
@Cincilator!!!Vidim iz tvojeg komentara da nisi neko kome ja muzika bila hobi ili je hobi.....
Sve sto rekao je tacno,a i ja sam toga naravno svestan.Ja sam dosta prosao u zivotu i nisam nimalo naivan.To mogu da komentarisu koji me znaju licno (mykeli,Vahter i jos po neki). Ja se nadam da nisam los igrac ![]() Sve sto si rekao je istina,a nekom i bolna istina.Verovatno smo prosli dosta u zivotu pa su nam komentari takvi o nekim stvarima. Od te kombinacije za Cikago nema nista.Gazda nije prihvatio moju cifru i uslove i to je to!Ja iskreno imam vece pare u Srbiji pa me zato boli kitica za Cikago.Ja sam po prirodi avanturista i volim da putujem i da vidim nesto novo.Ali nisam balavac i neozenjen covek da bi po svaku cenu isao u USA. Mozda sam ja malo "prevezbao" u zivotu pa sam mnogo opusten lik,ali si 100% upavu brate tako da je moguce da ce neko od mladjih kolega tvoj komentar pogresno razumeti...... ![]() Sto se tice Milosa Djordjevica....... Decko je iz Nisa,otac mu je pevac.......znamo se licno....drzi kafanu u Nisu...LIRA....itd.!!!!Da ne pricam o tome mnogo,jer nama kraja,a nije ni bitno............ ![]() Preporuka je isla preko Merime Njegomir,a trebao je samnom da podje i Srdjan Savic (1.har.yug)-(izdao je skoro CD za PGP-RTS) i pevacica.Tako da je situacija bila prilicno cista i sigurna.....(valjda-to se nikad nezna). I sada moze bla,bla,bla,bla-----(popio sam malo pa ne zamerite ljudi) Brate Cincilator!!!!!Hvala na iskrenoscu!!!!!!!Postovanje.......... ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gaza, kolika, usacikago |
|
|